OK

Energizer Batteri ENERGIZER Cell Lithium 2025 4/FP

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Energizer Batteri ENERGIZER Cell Lithium 2025 4/FP på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-183949
Varemærke Energizer
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Energizer Batteri ENERGIZER Cell Lithium 2025 4/FP
ekskl. moms kr. 49,00 ekskl. moms kort 4 stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
 • Type (Normal): CR2025
 • Opladelig: Nej
 • Nominal Voltage: 3 V
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
 • Energizer Cell Lithium CR2025 knapcellebatteri holder til en langvarig præstation med stabil og pålideligt design som passer perfekt til mobile enheder.
 • Energizers knapcellebatteri CR2025 af litium passer perfekt til nøgleløse låse, legetøj og spil. Litiumteknikken indebærer at de står til rådighed med 3 volt under hele deres livslængde og de har en fænomenal genanvendelsesgrad på 90 %, hvilket indebærer at deres indvirkning på miljøet er minimal. De varer 11 gange længere en almindelige alkalistiske batterier samtidigt som de er lettere og mere tålelige. De kan modså temperaturer fra -40 til 60 °C. Det her er den perfekte produktion for den som er ude efter pålidelige knapcellebatterier af høj kvalitet som kan holde i gang kompatible enheder meget længere end almindelige batterier.
 • CR2025
 • Spænding: 3 V
 • Diameter: 20 mm
 • Litiumteknik
 • Temperaturbestandig (-40 °C til 60 °C)
 • 90 % genanvendingsgrad
Specifikationer
Type (Normal) : CR2025 Opladelig : Nej Nominal Voltage : 3 V Netspænding : 3 V
Diameter : 20 mm Mærke : Energizer

Kunder også på

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.