Du ser:
3M™ Åndedrætsmaske FFP2 uden ventil

3M™ Åndedrætsmaske FFP2 uden ventil

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af 3M™ Åndedrætsmaske FFP2 uden ventil på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-212008
EAN-kode: 4046719520787
Varemærke 3M™
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
3M™ Åndedrætsmaske FFP2 uden ventil
ekskl. moms kr. 199,00 ekskl. moms pk med 5 stk
 
Du kan overveje disse alternativer i stedet...
Kort produktbeskrivelse
 • Mærke: 3M™
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
 • OBS! ARTIKEL PÅVIRKET AF CORONA-UDBRUDDET, USIKKER LEVERINGSTID. VÆLG I STEDET FRA ØVRIGT SORTIMENT, UDFRA AKTUEL LAGERSALDO PÅ VORES HJEMMESIDE.
 • 3M ™ Aura ™ -filtrering Half Mask 9320+ er en FFP2-klassificeret åndedrætsværn med et sammenklappeligt design med tre paneler, lav åndemodstand og et præget, formet øverste panel, der kan modvirke billeddannelse på briller. Den har en innovativ hakestrop til let justering og pandebåndene er farvekodede for hurtig og nem identifikation. Fås i en mindre pakningsstørrelse.
 • Få FFP2-klassificeret beskyttelse mod støv og tåger i en lang række industrielle applikationer og andre farlige miljøer med 3M ™ Aura ™ -filtrering halvmaske 9320 + SP. Vores tre-paneldesign giver mere plads til ansigtsbevægelser, mens det lavprofilerede skulpturede design på det prægede øverste panel skaber en effektiv tætning, reducerer brilleformningen og øger brillenes kompatibilitet. Filterteknologi med lav åndemodstand gør det lettere for dig at trække vejret, og med den innovative hakestrop kan du nemt foretage justeringer. Det sammenklappelige design gør det praktisk at opbevare, når det ikke er i brug, og de vævede, farvekodede pandebånd hjælper dig med at identificere, hvilken beskyttelsesklasse det har: blåt til FFP2 (NPF 12). Denne åndedrætsværn er hygiejnisk emballeret separat som beskyttelse mod forurening, og den er designet til at sidde godt med øjenbeskyttelse og høreværn fra 3M. Fås i en mindre pakningsstørrelse. Fuld information om produktcertificering og specifikationer kan findes her: Certifikatsvalg for åndedrætsværn.
 • Det smarte tre-paneldesign giver mere plads til ansigtsbevægelse, når du taler
 • Lav teknologi til åndedrætsmotstand hjælper dig med at trække vejret lettere
 • Et skulpturelt øverste panel sikrer, at beskyttelsen følger formen på næsen og konturerne i ansigtet for effektiv forsegling
 • Et præget øverste panel forhindrer dannelse af briller
 • Hakestroppen er designet til at lette placering og justering
 • Let at opbevare med foldet design og separat emballage
 • Farvekodet hovedbøjle til let identifikation: rød til FFP3 (NPF 50)
 • Maksimalt brugsniveau: Op til 12 x TLV
 • TLV = grænseværdi for tærskelværdi (Threshold Limit Value)
Specifikationer
Mærke : 3M™

Andre kunder kigger på

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 12, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.