HP HP 790 - gul - original - blækpatron

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af HP HP 790 - gul - original - blækpatron på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-140964
Varemærke HP
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
HP HP 790 - gul - original - blækpatron
ekskl. moms kr. 2.825,00 ekskl. moms stk
 Når du køber 3+
Køb mere -Spar mere!
Antal: 1-2 3+
Pris ekskl. moms kr. 3.139,00 kr. 2.825,00
Spar 10%
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Model: 790
  • Farve: Gul
  • Mærke: HP
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • Du får driftsikker ydelse og brugervenlighed med HP Smart Printing Technology og HP blæktanke på 1000 ml. Følger du HP's retningslinier for installation og brug, får du et driftsikkert system med low-solvent blæk og høj produktivitet, der giver farvestrålende og holdbare print.
  • HP low-solvent printerforbrugsvarer og medier er fremstillet og testet sammen med HP Designjet 9000s serien til at give driftsikker ydelse og minimal spildtid
  • Den detaljerede vejledning gør det nemt og sikkert at håndtere og bruge HP's low-solvent blæksystem
  • HP low-solvent blæk har et større og mere levende farveområde og producerer holdbare print, der ikke falmer i op til 3 år uden laminering
Specifikationer
Model : 790 Farve : Gul Mærke : HP

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Kompatible printere
Dette produkt er kompatibelt med følgende printere:
HP

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.