Sealed Air® Boblefolie AirCap EL 150cmx150m

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Sealed Air® Boblefolie AirCap EL 150cmx150m på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-882062
Varemærke Sealed Air®
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Sealed Air® Boblefolie AirCap EL 150cmx150m
ekskl. moms kr. 815,00 ekskl. moms rulle med 150 m
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Produktlinje: Aircap
  • Bredde: 150 cm
  • Længde: 150 m
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • AirCap boblefolie er fremstillet af coextruderet flerelagsfilm, hvilket betyder at den er bedre egnet til at holde luften intakt i boblerne end den normale boblefolie. Man sparer både resurser for miljø og transport. Boblefolie er et genialt indpakningmateriale, som vejer næsten intet og er let at arbejde med.
Specifikationer
Produktlinje : Aircap Bredde : 150 cm Længde : 150 m Mærke : Sealed Air®
Tilbehør

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.