Arbejdsstole & Sadelstole

Ergonomiske stole: vælg rigtigt og mærk forskellen
Ergonomiske skrivebordsstole er møbler du bør tænke på hvis du lider af rygsmerter. En passende stol hjælper dig også med at forhindre en forværret holdning. Det bør være muligt at justere ikke bare stolens højde men også rygstøtte og armstøtte. Ergonomiske stole sænker muskelspændingerne som kan opstå når du sidder ned i mange timer. De giver tilstrækkelig støtte til din ryg, specielt lænd ryggen, som er den mest anstrengte dele af din rygrad.

Vores ergonomiske stole er udformet til at tilpasse til din højde og individuelle kropsmål. De giver din ordentlig støtte og lindrer dine trætte ryg- og armmuskler.

Ergonomisk kontorstol: et hjælpemiddel mod rygsmerter
En anatomisk profileret stol kan hjælpe dig med at reducere typiske situationer som udvikles over tid når du har stillesiddende arbejde. Symptomerne er rygspænding (og smerte i nedre eller øvre del af ryggen), smerte i nakke og skuldre og karpaltunnelsyndrom.

Alle som klager over tilbagevendende skader eller rygproblemer bør bruge en ergonomisk skrivebordsstol. På Staples har vi stole i forskellige stile. De passer perfekt i både en moderne kontorbygning og et kontor med klassisk indretning. Disse stole har forskellige indstillinger som kan tilpasses efter dine behov.

Design og funktionalitet
Uanset indretningen i dit rum, i vores netshop er du sikker på at du finder en ergonomisk stol som passer ind i dit lokale. Du kan vælge stole med tekstil- og læderbetræk eller kontorstole med kunstlæder og praktiske pudder på rygstøtten. Det giver også dine møbler elegance. Et bredt udbud af farver findes, både pastel og energigivende. De mest universelle farver er sorte og brune. Du kan også live interiøret op på dit kontor ved at købe en rød, blå eller gul stol. Din ryg kommer til at kunde ”ånde” hvis du vælger en kontorstol med slidstærkt net betræk. Denne type af møbler kommer også til at betone den moderne stil i hvert kontor.

Hvordan vælger jeg den bedste ergonomiske kontorstol?
Den bedste ergonomiske kontorstol bør have specifikke egenskaber. Mange ergonomiske stole har sæder af memory-foam, som husker din kropsform og tilpasser sig efter den. Sådanne stole har også flere justeringsmuligheder. Du kan justere armstøtte, rygstøttens højde og vinkel, stolens højde og stolens totale højde.

Armstøtte med justerbar højde som også bevæger sig til siderne, støtter dine trætte arme og hænder. Ergonomiske kontorstole har en justerbar højde, så dine kommer i kontakt med gulvet selvom du er lav. Justerbar rygstøtte lindrer ryg og nakke. Ergonomiske stole er meget stabile. De kendetegnes af en solid vrid bar ramme og hjul som er lette at flytte. Bortset fra et vel matchet sæde kan rygsmerter lindres ved passende træning. I et træningscenter og hjemme, fokuser på at strække ryggen. Perfekte træningstyper inkluderer statiske typer af yoga som hjælper dig med at slappe af i dine muskler, svømning og udstræk.
Du tilbringer næsten en tredjedel af dit liv på jobbet. Tag hånd om dit helbred og din rygrad. En justerbar kontorstol er en perfekt investering i dit velbefindende og komfort på jobbet. Find den model som fungerer bedst for dig bestil den i dag.

Vis mere
4 listevarer
TOPSTAR Sadelkontorsstol, læder, 590/840 x 340 x 430 mm, sort   blev føjet til kurven.
TOPSTAR Arbejdsstol Tec 20 høj sort polyuretan, 840 x 340 x 430 mm   blev føjet til kurven.
TOPSTAR Standstar, polyuretantaburet, 55-81 cm høj, sort   blev føjet til kurven.
TOPSTAR Top Pro 1-kontorarbejdsstol, polyuretan, 590-840 x 460 x 450 mm, sort   blev føjet til kurven.

Senest set

Se alle