Desinfektion

Produkter til kemi teknik: alt til desinfektion
Meget dagligt arbejde og aktiviteter, og fremfor alt alle medicinske eller kosmetiske indgreb, kræver et sterilt miljø og grundig desinficering af rum og værktøjer som bruges til dem. Kemi tekniske produkter til desinfektion er derfor væsentlige hos læger, tandlæger, i skønhedssalonger og til og med på kontorer eller andre arbejdspladser. De har til hensigt at omhyggeligt rengøre og/eller sterilisere overfladen for at dræbe mikroorganismer, bakterier, virus eller svampe som kan formere sig f.eks. på genstande, hænder eller bordplader. Produkter til desinfektion hjælper med at sikkerstille steril renhed og dermed øge sikkerheden for mange aktiviteter som kræver begrænsede hygiejniske forhold.

I Staples onlineshoppen finder du:

Væsker og præparater til rengøring og sterilisering af overflader og genstande (f.eks. medicinske eller tandplejeinstrumenter),
sterile plastposer til dampsterilisatorer,
pakker med tests og indikatorer til dampsteriliseringskontrol
andre specialprodukter til desinfektion og sterilisering.

Kemi teknik: til renhed og sterilitet
Brug af produkter til desinfektion og sterilisering er beregnet til at forhindre infektioner, smitte eller overføring af patogene mikroorganismer. Sterilisering og desinfektioner er mange steder nødvendige ikke bare for at opretholde hygiejnen men også for sikkerheden for mennesker som bruger genstandene og værktøjerne. Ofte kræves sterilisering også af regler om arbejdsmiljø et givent sted. Det er derfor det er værd at have kemi tekniske produkter ved hånden – ikke bare i medicinske og skønhedssaloner, diagnostiske laboratorier men for eksempel også på kontor- eller hotelbadeværelser.

Produkter til desinfektion tilgængelige i Staples udvalg er højkvalitative midler som eliminerer mikroorganismer, bakterier, virus og svampe – og er samtidigt sikre for mennesker og forårsager ingen skader på desinficerede overflader. De fleste midler til desinfektion er koncentrerede (pulver, flydende) til fremstilling af en vandopløsning. Dette gør produkterne effektive og enkle at bruge. Hos Staples finder du også flasker til desinfektioner som gør det enkelt at forberede, blande, dosere og sprede.

Sterile poser
Hvis du i dit daglige arbejde bruger genanvendelige værktøjer som kræver sterilisering (f.eks. medicinske instrumenter, tandinstrumenter, tilbehør til kosmetiske indgreb som manicure eller pedicure osv.) – kommer du definitivt til at have brug for engangsposer til dampsterilisering. Poser som bruges i sterilisatorer (autoklaver) har normalt en forseglingsbar tape, hvilket muliggør sikker forsegling af steriliserede genstande – uden tilgang til luft og mikroorganismer.
Tag hånd om renhed og hygiejne på din arbejdsplads! Kig på produkter til desinfektion og sterilisering tilgængelige hos Staples, valg de bedste produkter til dig selv og fylde op på dit lager!

Vis mere
4 listevarer
Desinfektion Virkon flaske 1 l   blev føjet til kurven.
Desinfektion Virkon flaske 1 l produktfoto
Desinfektion Virkon flaske 1 l
stk
864480
DKK 35,95  ekskl. moms
Desinfektion Virkon koncentrat 10 g   blev føjet til kurven.
Desinfektion Virkon koncentrat 10 g produktfoto
Desinfektion Virkon koncentrat 10 g
pk med 5 stk
864479
DKK 83,95  ekskl. moms
MEDIPLAST Sterilpose 100 x 400 mm uden fold 2000/pk.   blev føjet til kurven.
Purell® Overfladedesinfektion PURELL Spray 750ml   blev føjet til kurven.

Senest set

Se alle