Dispensere

Papirhåndklædeholdere: miljøvenlig og økonomisk
Vil du holde din virksomhed miljøvenlig? Eller måske driver du en husholdning ifølge princippet om nulaffald og er opmærksom på genbrug og begrænsning af affaldsmængden? En papirhåndklædeholder gør det muligt at administrere en passende mængde papir så det ikke går til spilde. En håndklædedispenser er brugbar på offentlige steder, hoteller og poliklinikker. Papirhåndklædeautomater hjælper med at opretholde god hygiejne. Når du tager papiret, berører du kun arket du skal bruge.

Begræns mængden af affald takket være en papirhåndklædeholder af høj kvalitet.

En fritstående papirhåndklædedispenser er uundværlig på hvert toilet som besøges af flere end nogle få personer hver dag. Hvorfor er det værd at bruge på sådanne automater?
Håndklædedispenser: holder orden og hygiejne i top
Dispensere på arbejdspladser og på offentlige steder garanterer at håndklæder bruges rimeligt. På grund af dette reduceres udgiften til ressourcer og daglig forbrug af rengøringsmiddel. En papirhåndklædeholder kan også hjælpe dig med at holde orden på toilettet. Kig ind på vores udbud af håndklædeautomater og vælg en model som passer til dit badeværelse. Vores udbud indeholder et antal alternativer som passer perfekt til hver bygning, for eksempel kan vores fritstående papirhåndklædedispensere installeres hvor som helst.

Papirhåndklædeholdere af højeste kvalitet
Vælg papir- og håndklædeautomater som er stærke og holdbare. Det her er de eneste som kommer til at tjene dig i flere år. Når du vælger beholdere til papirhåndklæder til offentlige toiletter eller kontortoiletter bør de vigtigste udvalgskriterier være tilforladelighed og holdbarhed. Besøges dit toilet af mange brugere hver dag? Så behøver du en holdbar papirhåndklædeholder som er intuitiv at bruge. Ingen kommer til at skade en sådan dispenser ved en fejltagelse eller med hensigt.

At vælge en dispenser: hvad skal man være opmærksom på?
Når du køber en vægmonteret eller fritstående papirdispenser, er det værd at kontrollere hvilket materialer den er fremstillet af. Materiale som sædvanligvis bruges til at fremstille sådanne apparater, er rustfrit stål og slidstærk plast (ABS). Begge materialer er rigtig robuste, men yderligere fordel ved rustfrit stål er at det ikke ruster. Rustfrit stål er også resistent mod fugt og vand, findes i hvert badeværelse. Sådanne beholdere er sædvanligvis forseglede og har en rektangulær form med afrundede kanter. De forhindrer at vand, støv eller snavs kommer ind. Papiret forbliver rent hele tiden.
Højkvalitative modeller findes i vores netshop. I vores netshop kan du kigge på automater fra de mest kendte producenter på markedet, inklusive KATRIN og TORK. Vores produkter sikkerstiller lang og problemfri brug. Denne investering i at indrette dit badeværelse kommer hurtigt til at lønne sig og samtidig gøre det muligt at optimere kontorvedligeholdelsesudgifter.

Leder du efter andet toiletudstyr? Inden du lægger en bestilling, kig på hvad vi ellers tilbyder. Vi lagerfører også dispensere til toiletpapir, skraldespande, rengøringsmidler og toiletbørster. Vi har også et bredt udvalg af toiletsædeovertræk. Disse hjælper med at holde et højt hygiejneniveau og øger brugerkomforten. Hos Staples finder du alt du har brug for til at holde dit badeværelse rent og i orden. Handl i dag.

Vis mere
82 listevarer
KATRIN Inclusive-dispenser til ansigtsservietter, manuel, plast, sort, 70 x 270 x 130 mm   blev føjet til kurven.
KATRIN Inclusive M-papirhåndklædedispenser, manuel, plast, sort, 350 x 248 x 114 mm   blev føjet til kurven.
Servietholder t/33x33 servietter   blev føjet til kurven.
KATRIN Manuel gigant L hygiejnisk toiletpapir-dispenser i børstet rustfrit stål, sølv, 330 x 310 x 129 mm   blev føjet til kurven.
KATRIN Inclusive S centerfeed papirhåndklædedispenser, manuel, plast, hvid, 344 x 186 x 174 mm   blev føjet til kurven.
Tork Dispenser bærbar Mini M1 turkis   blev føjet til kurven.
KATRIN Inclusive Gigant S-toiletrulledispenser, manuel, plast, sort, 245 x 239 x 151 mm   blev føjet til kurven.
KATRIN Inclusive M-papirhåndklædedispenser, manuel, plast, sort, 450 x 301 x 146 mm   blev føjet til kurven.
KATRIN Inclusive Gigant L toiletrulledispenser manuel plast sort   blev føjet til kurven.
Tork Dispenser Xpress fristående H2 hvid   blev føjet til kurven.
Tork Dispenser Xpress fristående H2 hvid produktfoto
Tork Dispenser Xpress fristående H2 hvid
stk
124920
DKK 429,00  ekskl. moms
KATRIN Manuel Gigant S hygiejnisk papirdispenser i børstet rustfrit stål, sølv 272 x 142 x 265 mm   blev føjet til kurven.
Tork Dispenser Jumbo T1 hvid   blev føjet til kurven.
Tork Dispenser Jumbo T1 hvid produktfoto
Tork Dispenser Jumbo T1 hvid
stk
166740
DKK 509,00  ekskl. moms

Senest set

Se alle