ECO Kuglepenne

Enhver slags pen at vælge imellem.
Du finder mange forskellige stilarter i vores sortiment, hvilket gør det nemt at finde den rigtige slags. Vælg modeller, hvor blæk flyder jævnt, inklusive springvægspenner, kuglepenne, rulleboldpenne og filtspidspenne. Fontæleblækpenne i vores sortiment skriver glat, og du finder dem med genopfyldelige reservoirer eller modeller, der bruger blækpatroner. Kuglepenne bruger en kugle til at dispensere deres blæk, som er hurtigt at tørre. Rullekugler er praktiske at bruge og skrive så glat som fyldepenne. Du kan også vælge en gelpen, som er en række af en rulleboldpen. Hvis du leder efter filt tip, er disse ideelle til farvelægning og tegning, og permanente markører er gode til mærkning af kasser. Filt tip har fiber tip, og de kommer i mange lyse farver. Vi har også et stort udvalg af fremhævere.

Fra traditionelle kuglepenne til modeller med en forskel.

Kuglepenne i vores sortiment findes i mange farver, inklusive metalliske, neon og glitter sorter. Det er vigtigt at vælge den rigtige penne. Fine nibs er bedst at skrive, mens bredere nibs skaber dristige linjer. Beskyt dine klemmer ved at vælge udtrækkelige tip. Ud over vores mange standardkuglepenne har vi lækageindstillinger, der er ideelle til pakning i poser. Vores syrefrie penne bevarer blækket over tid og er populære, når du arkiverer skriftlige dokumenter. Vælg gummierede greb og ergonomiske design for større komfort og kontrol. Vi har endda sletbare designs til de lejligheder, når du laver en fejl. Køb bulkpenne i multipakker for at sikre, at du aldrig løber tør for disse vigtige kontorartikler. Bestil alle dine produkter online.

Vis mere
59 listevarer
Pilot Begreen Acroball-rollerpen med trykmekanisme, medium spids, blå resincylinder med greb, blåt blæk   blev føjet til kurven.
Pilot Rexgrip-trykkuglepen, medium spids, sort cylinder med greb, sort blæk   blev føjet til kurven.
Pilot Begreen BPE-GP Begreen-kuglepen, medium spids, blå plastcylinder med greb, blåt blæk   blev føjet til kurven.
STAEDTLER Lumocolor Permanent Glasochrom træblyant gul   blev føjet til kurven.
STABILO 6030/46-trykkuglepen, medium spids, gul og sort plastcylinder med greb, sort blæk   blev føjet til kurven.
Pilot Begreen Rexgrip-trykkuglepen, tynd spids, rød cylinder med greb, rødt blæk   blev føjet til kurven.
Pilot BPS-GP-kuglepen, medium spids på 1 mm, gennemsigtig cylinder med greb, blåt blæk   blev føjet til kurven.
Kuglepen ECO ABS 1,0   blev føjet til kurven.
BIC® Cristal Original Fine-kuglepen, tynd spids på 0,8 mm, orange cylinder, blåt blæk   blev føjet til kurven.
BIC® 4 Colours Grip Pro-trykkuglepen, medium spids, grå cylinder, forskellige blækfarver: Sort, blå, grøn, rød   blev føjet til kurven.
BIC® Cristal Fine-kuglepen, tynd spids på 0,8 mm, orange cylinder, sort blæk   blev føjet til kurven.
BIC® Orange kuglepen, tynd spids på 0,8 mm, orange cylinder, sort blæk   blev føjet til kurven.

Senest set

Se alle