ECO Linealer, Vinkler & Passer

Find en lineal, der kan måle op til dine behov
Uanset om du arbejder på et kontor, har brug for en til dine børns skoleblyantetaske eller bare vil have en til at aflevere derhjemme, er linealer en ægte stationær hæfteklamme. Brugbare til en række opgaver, fra at tage disse vigtige målinger til at tegne en ren, lige linje eller planer eller designprojekter, linealer er nødvendige for en række opgaver. Hvis du arbejder på et vigtigt DIY-projekt derhjemme, såsom at hænge en hylde, er linealer også en pålidelig tilføjelse til en værktøjskasse. Ved håndværksprojekter kan det at have en lineal også hjælpe dig med at sikre, at dit output ser bedst ud. Vores linealer er også markeret tydeligt med både centimeter og tomme målinger, så du nemt kan tackle en bredere vifte af opgaver.

Fordelene ved at bruge en lineal

Fra blyantskuffe til skrivebordsskuffe er linealer et praktisk stykke brevpapir, der skal være ved din side til en lang række opgaver. Bare et par af fordelene ved vores linealer inkluderer:

- Ideel til brug på kontorer, derhjemme eller i skolen
- Klare metriske og imperiale målinger
- Fås i en lang række farver
- Sammenklappelige modeller hjælper med at spare plads
- Mål forskellige længder fra 15 til 60 cm let
- Venstrehåndede modeller fås

Et valg af linealer med hæfteklammer

Vores samling af linealer er lavet af holdbart og sprængbestandigt materiale, hvilket gør dem til en god langsigtet investering, der ser dig gennem en lang række opgaver. Vi har linealer tilgængelige i en lang række farver, herunder blå, grøn og gul eller mere traditionelle klare stilarter. Hæftestifter er også tilgængelige i en række materialer, herunder plast-, metal- og trævarianter, der passer til en lang række arbejds- og hjemmemiljøer. Til de opgaver, når du har brug for at måle mere end længden af ??en standard lineal, har vi også praktiske målebånd, end der kan strækkes op til fem meter. I vores sortiment finder du også gradebånd og en række andre matematiske værktøjer.

Vis mere
2 listevarer
Linex Lineal ECO N1020blk 20cm   blev føjet til kurven.
Linex Lineal ECO N1030blk 30cm   blev føjet til kurven.
Linex Lineal ECO N1030blk 30cm produktfoto
Linex Lineal ECO N1030blk 30cm
stk
101123
22,44 DKK  inkl. moms

Senest set

Se alle