ECO Pakketape, Gaffatape & Selvklæbende tape

Selvklæbende pakketape – pålidelig i alle hjem og kontorer

Sender du en stor mængde virksomhedspost? Pakker du pakker for webshoppen? Selvklæbende pakketape er et uerstatteligt produkt i alle hjem og kontorer – specielt for personer hvis arbejder handler om at forberede forsendelser hver dag. Sørg for at hver pakke du forbereder, er forsvarligt forseglet og sikret til at transporten. I Staples onlineshop finder du et udvalg af tape som ikke bare er passer til pakker.

Brun tape skal hjælpe dig med at forsegle og sikre forskellige typer af pakker, breve, kurérpakker og til og med hverdagsudstyr (f.eks. når du flytter). På den anden side kan gennemsigtig tape bruges alle steder hvor du har brug for en diskret og æstetisk emballering af pakken – f.eks. når du forsegler kuverter, pakker gaver ind og laver dekorationer eller DIY-projekter.

Brun tape – universel måde at emballere pakker
Brun tape fungerer i alle henseender når du vil sikre din pakke på en pålidelig måde. Denne tape er holdbare og slidstærk – så der findes ingen risiko for at emballagen går i stykker under transporten. Universel brun tape fæster på næsten alle overflader og materialer – særligt papir, pap og folie. Denne type af tape er et perfekt valg når du vil sikre dine genstande. Brun tape kommer til at fungere godt ikke bare på kontoret men også hjemme – f.eks. ved rengøring, renovering, flytning til at sikre genstande eller ved reparationer. På grund af dets multifunktionalitet bør brun tape altid findes ved hånden – både hjemme og på jobbet.

Gennemsigtig tape – hav den altid ved hånden!
I Staples udvalg finder du forskellige typer af fleksible taper – bl.a. gennemsigtig, hvid, men også dobbeltsidet selvklæbende tape. Den sidste egner sig godt i situationer hvor du permanent og diskret skal lime to overflader – f.eks. når du klister fotoer på pap, laver dekorationer og kunstværker. Dobbeltsidet gennemsigtig tape er perfekt både til hjemmet, kontoret og skole. Med den kan du lave geniale dekorationer samt markere genstande eller lave mindre reparationer. Kig på Staples udvalg og fyld op med pakketape!

Vis mere