ECO Stole, kontorstole & Lændestøtte

Kontorstole: Føl fuld komfort på jobbet
Hvis du arbejder bagved skrivebordet ved du formodentlig meget vel hvor vigtigt det er at have en passende plads. Når du arbejder på upassende stol, udsætter du din rygrad for krumning, overbelastning og spændingsryg.

Kontorstole bør opfylde specifikke vilkår. Hvad skal du være opmærksom på når du vælger en kontorstol? Hvad skal du tage hensyn til og er det en god idé at vælge billige kontorstole? Byt din stol ud med en bedre model og se selv hvor meget som kommer til at ændre sig.

En bekvem og solid kontorstol er uundværlig både hjemme og på arbejdet. En bekvem kontorstol kommer til at være til nytte for alle som tilbringer meget tid foran en computerskærm eller udøver sin hobby. Dette møbel er vigtigt ikke bare på jobbet men også hjemme, for eksempel til børn i skolealderen eller universitetsstudenter. Kontorstole giver den nødvendige støttet til ryg, arme og rygrad. Justerbare kontorstole som matcher din højde, højden på dit skrivebord og dine andre behov gør at du mærker forskellen på ingen tid.

Bekvem kontorstol: vælg mellem et bredt udvalg af produkter
Opdag designs som passer ind på alle kontorer: stole med betræk som imiterer læder, sæder foret med åndbare tekstiler eller med mere robuste modeller. Vi kan også tilbyde solide kontorstole med metaldele og blødt skum.

Hos Staples finder du bekvemme kontorstole som passer ind i stilen og indretningen på dit kontor eller hjemmekontor. Vælg den perfekte model fra et bredt udvalg af lækre kontorstole i forskellige former og størrelser. Vores sortiment inkluderer stole ikke bare til klassiske eller retro-kontorer men også til moderne kontorer med åben planløsning. Kig på vores møbler for at finde en plads hvis stil matcher dine personlige præferencer.

Justerbar kontorstol: hvorfor er det værd at have det?
Hos Staples finder du bekvemme stole som øger din komfort og effektivitet. Vores netshop indeholder modeller med indbygget lænd rygstøtte (støtte til den nedre del af rygraden) og regulerede armstøtter, justerbar hældning og støttevinkel.

Kontorstole er designet til at kunne tåle kraftig slitage, snavs og daglig brug. De er ikke bare funktionelle men også lette at rengøre og endda flotte. Deres vigtigste fordele inkluderer forskellige størrelser og et bredt udbud af holdbare tekstiler og farver.

De fleste sæder har metal- eller nylonbase og indbyggede roterende dobbelte hjul. Stolene findes i to versioner: med lav eller høj rygstøtte. Det som også spiller en rolle er tekniske problemer, inklusive afmontering af sædet, støtte til den nedre del af ryggen, justerbare armstøtter og hældningsmekanismer. Yderligere ergonomiske tilbehør, som puder eller massagepuder med udspring, giver dig fuld komfort på jobbet. Din ryg kommer ikke længere til at gøre ondt efter 8 timers siddende stilling.

Hvis du vil undgå ubehag, stræk dig ind i mellem mens du sidder eller står op og lav nogle strækøvelser. Du kan lave alternerende sidebøjninger (til venstre og højre ben) og, hvis du kan, stræk ryggen i siddende stilling med benene udstrakte fremad.

Du tilbringer en stor del af dit liv på jobbet. Tænk også på dit helbred. En justerbar kontorstol er en investering i din effektivitet og velbefindende. Sørg for at du og dine ansatte har bekvemme kontorstole.

Vis mere