Håndklædeark

Papirhåndklæder: uundværligt hjemme og på jobbet
Hvis du ofte laver mad eller rydder op på din arbejdsstation er det definitivt vigtigt for dig at få den tilbage. Dette kan gøres nemmere takket være vores rengøringssprays og papirhåndklæder som hurtigt absorberer snavs og vand. Kontorhåndklæder kendetegnes af øget absorberingsevne og har flere lag. Dette betyder ikke at billige håndklæder er værre. Den økonomiske og mere ydmyge version af dette produkt fungerer godt derhjemme og på et lille kontor.

Papirhåndklæder bruges ivrigt i køkken og badeværelse. Det er ikke under – de kan bruges til hurtigt at tørre hænderne. De kommer også til gavn ved rengøring. I køkkenet kan du bruge dem til umiddelbart at rengøre spildt juice. De kommer også til at absorbere overskydende olie fra dine tallerkener. Velkendte hvide håndklæder er synlige overalt, ikke bare derhjemme men også på offentlige toiletter, hoteller, barer eller lægeklinikker. De gør det muligt at opretholde høje hygiejnestandarder alle steder og er praktisk at bruge.

Hvide håndklæder: en kort fremgangshistorie
Engangspapirhåndklæder blev til i USA på en fabrik som fremstillede toiletpapir. En dag lavede man papiret for tykt. Det kunne ikke bruges på toilettet, men viste sig at være perfekt til rengøring. Alt skete i starten af 1900-tallet. Det er svært at tro, men normale hvide og blå håndklæder har fulgt os i vores køkkener og badeværelser i over 100 år og erstatter genbrugelige svampe og håndklæder.

Papirhåndklæder: Hvad er fordelene ved at købe dem?
Hvorfor er det værd at skifte fra genbrugelige håndklæder til papirhåndklæder? Denne løsning bruges mest fordi de er hygiejniske, holdbare og absorberende. En normal opvaskeklud skal vaskes efter brugsområder. Bakterier vokser hurtigt på tekstilet og håndklæder begynder at lugte ubehageligt. Når du vælger engangshåndklæder af genbrugt materiale respekterer du ikke bare princippet om mindre affald men kan også hurtigt og effektivt håndtere snavs.

Typer af papirhåndklæder
Håndklæder findes i forskellige farver. Grå og blå papirhåndklæder foldes ofte og findes i enkelte lag. Hvide papirhåndklæder på den anden side kommer som en rulle. Arkene sidder sammen og er perforerede, hvilket gør det nemmere at dem af i præcis den rigtige mængde. Papirhåndklæder kan have to eller flere lag. Jo flere lag et ark har, desto mere effektivt og absorberende er det. Håndklæder findes også i forskellige størrelser (længder). Det er en uvurderlig hjælp til hver hjem. Uanset om din opgave er at holde kontoret rent eller tørre op efter lidt rod i køkkenet, kommer du til at gøre det uden kvaler med et papirhåndklæde ved hånden.

Uanset om du snarest behøver papirhåndklæder eller bare ville fylde op med har Staples noget som kommer til at tilgodese dine behov. Indkøb samtidig en passende dispenser til håndklæder som bruges på badeværelset. Sørg for at dit køkken er udstyret med det velbehøvede produkt.

Rengør uden at skade naturen
Du kan vælge imellem et bredt udvalg af farver, mønstre og typer af håndklæder. Vi anbefaler særligt håndklæder af genbrugt papir. Når du vælger en genbrugs rulle, tager du ikke bare hånd om renheden i dine umiddelbare omgivelser men også for miljøet.

Vis mere
52 listevarer
Tork Matic Extra Long H1 håndklædeark på rulle til køkken, 1-lags, hvid   blev føjet til kurven.
ABENA Engangsserviet, 500 ark, 270 mm, hvid   blev føjet til kurven.
Tork Tørrerulle REFLEX Plus Mini M3   blev føjet til kurven.
Kimberly-Clark Professional Stor fritstående papirdispenser med to hjul, stålblå   blev føjet til kurven.
KATRIN Plus One Stop L2 foldet papirhåndklæde, 2-lags, 110 ark, sammenfoldet, 235 mm, hvid   blev føjet til kurven.
Tork W1-papirhåndklæder til køkkenet, 1-lags, 950 ark, 428 mm, grå   blev føjet til kurven.
KATRIN Plus Non Stop L3 foldet papirhåndklæde, 3-lags, 90 ark   blev føjet til kurven.
Tork Universal Wiper 310 W1-papirhåndklæder til køkkenet, 1-lags, genbrugspapir, 330 mm, gul   blev føjet til kurven.
Tork Plus-køkkenrulle, 2-lags, 280 ark, 39,2 m, hvid   blev føjet til kurven.
Scott® Xtra Medium foldet papirhåndklæde, 1-lags, 240 ark, sammenfoldet, 200 mm, hvid   blev føjet til kurven.
Tork Industritork Plus Combi W1/2   blev føjet til kurven.
Tork Industritork Plus Combi W1/2 produktfoto
Tork Industritork Plus Combi W1/2
pk med 2 stk
198672
DKK 289,00  ekskl. moms
KATRIN Inclusive S centerfeed papirhåndklædedispenser, manuel, plast, sort, 344 x 186 x 174 mm   blev føjet til kurven.

Senest set

Se alle