Handsker

Hygiejne er nøglen: håndsæbe og desinfektionsmiddel
Håndsæbe og grundig vask beskytter dig mod mange sygdomme. Korrekt hygiejne forhindrer gastrointestinale infektioner, åndedrætssygdomme og hudsygdomme. Flydende sæbepåfyldning er det mest hygiejniske valg til arbejdspladsen. Hjemme kan du vælge normal sæbe. Påfyldning af håndsæbe til en berøringsfri dispenser er perfekt til offentlige steder, f.eks. indkøbscentre.
Vil du købe sæbe og hånddesinfektionsmiddel? Opdag et bredt udvalg af disse produkter i vores online butik. Det omfattende produktsortiment som findes på Staples, gør det muligt at købe mange kosmetiske og hygiejneprodukter. Det inkluderer specialiserede produkter, såsom antibakteriel påfyldning af håndsæbe, og standardprodukter, som nydeligt duftende sæber som gør badet sjovere.

Håndsæbepåfyldning: hvornår skal du fylde op?
I vores shop finder du antibakteriel påfyldning af håndsæbe og mange hånddesinfektionsmiddel. Disse produkter er nøglen til at tage vare på hygiejnen på en effektiv måde. Tag hensyn til dine behov og fyld dem på, specielt når du er ansvarlig for rengøring på offentlige steder eller på jobbet. På disse steder er forbruget af rengøringsprodukter meget højere end hjemme. En omkostningseffektiv løsning er koncentrerede produkter som skal blandes med vand. Du kan også vælge større beholdere (f.eks. 5-litersbeholdere).

Hånddesinfektionsmiddel
Når du har valgt en håndsæbe, er det tid til at tænke på at tage hygiejnekontrollen til det næste niveau. Hvis påfyldning af håndsæbe, sørg for at købe en dispenser som reducerer risikoen for at opfange virus og bakterier. Glem ikke at en dispenser til papirhåndklæder. Hvis du ikke vil bruge papir, overvej et moderne alternativ: en håndtørrer som gør at dine hænder tørrer på nogle sekunder takket være et stærk airflow.

Alternativ til følsom hud
Antibakterielle midler, specielt når de bruges flere gange om dagen, kan irritere følsom hud, hvilket kan forårsage inflammation. Til atopisk, allergisk og overfølsom hud er det bedste valg til allergivenlig sæbepåfyldning, som er lugtfri og uden tilsætning af kunstige farvestoffer.
Sådan kosmetik bør ikke indeholde irriterende SLS og SLES. Takket være disse stoffer bliver sæbe skummende, men de kan også få huden til at klø og tabe sit hydrolipidbeskyttende lag hurtigere. Sæbe til personer med hudallergi bør have en kort og minimal ingrediensbetegnelse og have passende certifikater.

Glæd dig over forskellige muligheder
Takket være håndsæber og desinfektionsmiddel kan du enkelt kontrollere bakterier og hygiejne. Staples tilbyder et bredt udvalg af sæber. Du kan vælge mellem kosmetik med stærk aroma eller professionelle antibakterielle midler. De sidste er specielt passende til arbejde som at strikse arbejdsmiljø-principper følges. Korrekt håndvask er også værd at nævne. Det skal tage mindst 20 sekunder og du bør bruge meget varmt vand. Glem ikke at rengøre mellem fingrene og tomlen, som ofte overses.

Hvad siges om aromatiske sæber, som dem med en beroligende duft af lavendel, fugtgivende rengøringsprodukter til følsom hud eller stærke antiseptiske præparater? Uanset hvad du vælger at købe, læg en nærende hånd- og neglecreme til i indkøbskurven som genfugter din hud, beroliger irritation og holder på vand i huden.

Vis mere
230 listevarer
GranberG Skærefaste inderhansker Protector S9, 1 par   blev føjet til kurven.
Arbejdshandske 107.8110 foret S10 PAR   blev føjet til kurven.
Arbejdshandske 107.8110 foret S10 PAR produktfoto
Arbejdshandske 107.8110 foret S10 PAR
stk
225008
DKK 68,00  ekskl. moms
Beskyttelseshandske Top Zaphir L   blev føjet til kurven.
GranberG Vinterhandske S7, 1 par   blev føjet til kurven.
Arbejdshandske 107.8110 foret S9 PAR   blev føjet til kurven.
Arbejdshandske 107.8110 foret S9 PAR produktfoto
Arbejdshandske 107.8110 foret S9 PAR
stk
225007
DKK 68,00  ekskl. moms
GranberG Bomuldshandske m. mikroknopper Str7 PAR   blev føjet til kurven.
GranberG Bomuldshandske m. mikroknopper Str7 PAR produktfoto
GranberG Bomuldshandske m. mikroknopper Str7 PAR
par 2 stk
133231
DKK 6,95  ekskl. moms
GranberG Eksemhandsker til børn str. 5-6   blev føjet til kurven.
GranberG Handske nitril XXL 1 par   blev føjet til kurven.
GranberG Handske nitril XXL 1 par produktfoto
GranberG Handske nitril XXL 1 par
par 2 stk
160462
Før
DKK 24,95
DKK 12,95  ekskl. moms
GranberG Vinterhandske S10, 1 par   blev føjet til kurven.
GranberG Arbejdshandske S11, 1 par   blev føjet til kurven.
ABENA Handske vinyl puderfri XL   blev føjet til kurven.
ABENA Handske vinyl puderfri XL produktfoto
ABENA Handske vinyl puderfri XL
pk med 100 stk
225756
DKK 109,00  ekskl. moms
ABENA Handske TPE Small   blev føjet til kurven.
ABENA Handske TPE Small produktfoto
ABENA Handske TPE Small
pk med 200 stk
138873
DKK 31,95  ekskl. moms

Senest set

Se alle