Kartonomslag

Rapportomslag
Tilføjer et strejf af professionalisme
Brug rapportomslag for at give et professionelt look til en række præsentationer, uanset om du er erhvervsfolk eller studerende. Du finder ud af, at rapporten dækker i vores online sortiment hjælper dig med at forbedre din rapport eller opgave, give den et sammenhængende og ryddig look og gøre den mere attraktiv at læse. Vi har mange stilarter og design med klare og enkle økonomidækninger og design i høj kvalitet til, når du vil skubbe båden ud. De fleste rapportomslag har en holdbar bagcover og rygsøjle, der er lavet af materialer som præget papir, og indrammer din rapport med et tiltalende omslag. Specialiserede papirbelægninger tilføjer en glans og holder dækslerne holdbare. Alternativt kan du finde rapportomslag lavet af forskellige materialer, såsom en linnedvæv, og tilføje et individuelt præg på dit arbejde.

Forskellige materialer og farver samt miljøvenlige indstillinger

Rapportomslag er designet til at tage papir, der er stanset med en hulstans. Klare forsider viser din tilpassede titelside til dets bedste fordel. Føj en stænk farve til dit arbejde ved at vælge rapportomslag i levende farver som rød, blå eller grøn. Vælg også produkter, der er fremstillet af genanvendte materialer, der hjælper med at gøre din smule for miljøet. Når det kommer til fastgørelseselementer, har mange designs metal- eller plastikskruer, hvilket giver et sikkert greb til papirerne inde. Partner din rapportomslag med et sæt skillevægge til klart at organisere dit arbejde indeni. Se godt gennem vores sortiment og find de produkter, der passer til dine behov og smag. Bestil derefter her i dag.

Vis mere
30 listevarer
Exacompta Mappe 3-klap 250g A4 blå   blev føjet til kurven.
Exacompta Mappe 3-klap 250g A4 blå produktfoto
Exacompta Mappe 3-klap 250g A4 blå
stk
215181
DKK 2,95  ekskl. moms
Exacompta Kartonmappe A4 m/3 klap gul   blev føjet til kurven.
Exacompta Forever® mappe med 2 klapper og trykte linjer 200 A4-ark 240 x 320 mm genanvendt pressepap assorterede farver   blev føjet til kurven.
Bantex Arbejdsmappe A4 orange   blev føjet til kurven.
Stemmeseddel 100x250mm rosa 100/pk.   blev føjet til kurven.
Exacompta Nature Future® lommemappe 80 A4-ark 240 x 320 mm pressepap pakke med 25 stk. i assorterede farver   blev føjet til kurven.
Exacompta Forever® mappe med 2 klapper med trykte linjer 200 A4-ark 240 x 320 mm genanvendt pressepap rød   blev føjet til kurven.
Exacompta Mappe 3-klappe 250g A4 rød   blev føjet til kurven.
Exacompta Mappe 3-klappe 250g A4 rød produktfoto
Exacompta Mappe 3-klappe 250g A4 rød
stk
215180
DKK 2,95  ekskl. moms
Exacompta Mappe 3-klappe 250g A4 rød   blev føjet til kurven.
Kartonmappe 103 DKF Folio grå   blev føjet til kurven.
Exacompta Kartonomslag A4 beige   blev føjet til kurven.
Exacompta Nature Future® elastikmappe med tre klapper uden elastikremme 200 A4-papir 240 x 320 mm pressepap orange   blev føjet til kurven.

Senest set

Se alle