Konference & Skriveborde

Mærker

  Miljømærkning

   Farve

    Dybde

     Bredde

      Skrivebord – Brug af bedre organisering til at øge din effektivitet
      En arbejdsstation skal være så bekvem som muligt. Denne komfort bør dog ikke forveksles med dovenhed. En passende stol, et funktionelt skrivebord og PC-arbejdsstationer gør at du kan beholde orden og holde din rygrad sund. Takket være dem findes alt du har brug for ved hånden. Arbejdsstationer er en løsning som lader dig spare plads. Dette er specielt vigtigt på små kontorer. Hvilke vilkår skal en arbejdsstation opfylde for gøre arbejdet hurtigt og effektivt?

      Opgrader dit skrivebord med højkvalitative PC-arbejdsstationer som findes i forskellige versioner. Gør det muligt for dig at skabe en professionel, bekvem og sikker arbejdsplads. Vores store udbud af kontorarbejdsstationer inkluderer løsninger som er perfekte ikke bare til dit hjemmekontor men også til kontorer med åbne planløsninger. Organiseringen af arbejdspladsen bliver en rigtig enkel opgave.

      PC-arbejdsstationer: uundværlig på alle kontorer
      Hvert arbejdsmiljø er forskelligt, se vores brede udbud af produkter inkluderer alle typer af kontorarbejdsstationer. Hvis du har en virksomheds-PC og pladsen er begrænset, opdag PC-arbejdsstationer som rummer alle nødvendige genstande og dokumenter. Foruden et skrivebord har arbejdsstationer hylder i forskellige størrelser og lås bare skuffer. Takket være dette behøver ikke yderligere hylder.

      Hvis du har meget plads til rådighed og du kan bevæge dig frit, overvej større PC-arbejdsstationer som kommer med opbevaringsplads til elektronisk udrustning og kabler. Vi garanterer meget frihed og muligheden for at multitaske på en eneste arbejdsstation uden at have brug for at op bagom skrivebordet.

      Bærbare arbejdsstationer: Ukonventionelle og minimalistiske løsninger
      Konventionelle skriveborde og kontorpladser er ikke for alle. Glem et traditionelt skrivebord med en stationær computer og arbejd bekvemt på din bærbare computer. Du kan tage den her type computer med dig ikke bare til kontoret men også en café. I følge mange studier indenfor arbejdspsykologi øges produktiviteten og kreativiteten ved at ændre rutinemiljø eller arbejdsforhold en gang imellem.

      Bærbare arbejdsstationer har minimal udrustning. Til at arbejde med større og mere tidskrævende projekter behøver du definitivt en køleplade. Den forbedrede version kombineres med sammenfoldeligt bord. Denne type af hynder lindrer håndled, nakkemuskler og øjne, eftersom skærmen er placeret i øjenhøjde. Hvis du vil opdage en mere innovativ indstilling til kontorarbejde, kig på vores udbud af stående skriveborde og konsolborde. De gør det daglige kontorarbejde enklere for alle og støtteordningen opretholdes.

      Kontorarbejdsstationer: organiser dem kreativt
      Gør arbejdsstationer så praktiske som muligt. Hvis du foretrækker at dit skrivebord er fri for rod og overdreven udrustning, vælg en modulær løsning. Det store udbud af tilbehør og kompakte kontormøbler som findes i Staples online butik kommer sikkert til at inspirere dig.

      Hvis du behøver meget ledig plads på dit skrivebord, tag et kig på vores sortiment af skærme. Plads kan også spares hvis du bruger printer- og scannerstativ. Disse enheder er ofte noget der fylder og optaget meget værdifuld plads. Invester i din komfort og arbejdseffektivitet. Bestil dit nye skrivebord i dag.

      Vis mere
      27 listevarer
      Jazz bordplade 180x80cm bøge laminat   blev føjet til kurven.
      SUN-FLEX® Hæve/sænke bord EASYDESK PRO   blev føjet til kurven.
      Hæve/sænkestel Square alu/alu   blev føjet til kurven.
      Jazz bordplade 180x90/76 bøge laminat   blev føjet til kurven.
      Hæve/sænkestel Square hvid/hvid   blev føjet til kurven.
      Hæve/sænkestel InLine hvid/hvid   blev føjet til kurven.
      Hæve/sænkestel InLine sort/sort   blev føjet til kurven.
      Jazz bordplade 160x90/75 hvid laminat   blev føjet til kurven.
      Hæve/sænkestel Square sort/sort   blev føjet til kurven.
      Jazz bordplade 180x80cm hvid laminat   blev føjet til kurven.
      SUN-FLEX® Hæve/sænke bord 120x60 grå   blev føjet til kurven.
      Fodsæt Softline gulvskærm 50 mm sort   blev føjet til kurven.

      Senest set

      Se alle