Kuglepenne

Enhver slags pen at vælge imellem.
Du finder mange forskellige stilarter i vores sortiment, hvilket gør det nemt at finde den rigtige slags. Vælg modeller, hvor blæk flyder jævnt, inklusive springvægspenner, kuglepenne, rulleboldpenne og filtspidspenne. Fontæleblækpenne i vores sortiment skriver glat, og du finder dem med genopfyldelige reservoirer eller modeller, der bruger blækpatroner. Kuglepenne bruger en kugle til at dispensere deres blæk, som er hurtigt at tørre. Rullekugler er praktiske at bruge og skrive så glat som fyldepenne. Du kan også vælge en gelpen, som er en række af en rulleboldpen. Hvis du leder efter filt tip, er disse ideelle til farvelægning og tegning, og permanente markører er gode til mærkning af kasser. Filt tip har fiber tip, og de kommer i mange lyse farver. Vi har også et stort udvalg af fremhævere.

Fra traditionelle kuglepenne til modeller med en forskel.

Kuglepenne i vores sortiment findes i mange farver, inklusive metalliske, neon og glitter sorter. Det er vigtigt at vælge den rigtige penne. Fine nibs er bedst at skrive, mens bredere nibs skaber dristige linjer. Beskyt dine klemmer ved at vælge udtrækkelige tip. Ud over vores mange standardkuglepenne har vi lækageindstillinger, der er ideelle til pakning i poser. Vores syrefrie penne bevarer blækket over tid og er populære, når du arkiverer skriftlige dokumenter. Vælg gummierede greb og ergonomiske design for større komfort og kontrol. Vi har endda sletbare designs til de lejligheder, når du laver en fejl. Køb bulkpenne i multipakker for at sikre, at du aldrig løber tør for disse vigtige kontorartikler. Bestil alle dine produkter online.

Vis mere
266 listevarer
Parker Kuglepen Jotter 1,0 marinblå   blev føjet til kurven.
BALLOGRAF Epoca Bank-skrivebordssæt med kuglepen, medium spids på 1 mm, lyseblå cylinder med blåt blæk   blev føjet til kurven.
Pilot Gelpen Frixion Clicker 0,7 lysgrøn   blev føjet til kurven.
Pilot Gelpen Frixion Clicker 0,7 lysgrøn produktfoto
Pilot Gelpen Frixion Clicker 0,7 lysgrøn
stk
137035
17,75 DKK  ekskl. moms
Pilot Begreen Acroball-rollerpen med trykmekanisme, medium spids, blå resincylinder med greb, blåt blæk   blev føjet til kurven.
Pilot Kuglepen BP-S Matic Medium sort   blev føjet til kurven.
Pilot Rexgrip-trykkuglepen, medium spids, sort cylinder med greb, sort blæk   blev føjet til kurven.
Pilot Begreen BPE-GP Begreen-kuglepen, medium spids, blå plastcylinder med greb, blåt blæk   blev føjet til kurven.
BALLOGRAF Epoca-trykkuglepen, medium spids, blå plastcylinder, blåt blæk   blev føjet til kurven.
BIC® Kuglepen Cristal 0,7 sort   blev føjet til kurven.
Paper Mate InkJoy 100 RT-kuglepen, medium spids på 1 mm, blå cylinder, blåt blæk   blev føjet til kurven.
Pilot FriXion Ball Clicker-gelpen med trykmekanisme, tynd spids, rød plastcylinder med greb, rødt blæk   blev føjet til kurven.
Paper Mate InkJoy 100 RT-trykkuglepen, medium spids på 1 mm, sort cylinder, sort blæk   blev føjet til kurven.

Senest set

Se alle