Sundhedspleje, Beskyttelse & Sikkerhed

Førstehjælp: uundværligt på din arbejdsplads
Grundlæggende medicinske kits er passende til små og store virksomheder, lagere og produktionsanlægninger. De er også gode når du rejser. De sædvanligvis pakker i bærbare tasker eller etui, hvilket gør dem lette at transportere. Imellem leveringer af førstehjælp finder du bandage til sårforbinding, selvhæftende plastre, latexhandsker og antibakterielle vådservietter. Førstehjælp på arbejdspladsen bør ikke fyldes med receptfrie lægemidler eller smertestillende midler.

Påfyldning af førstehjælp i vores shop er for alle som være beredte ved pludselige og potentielt farlige hændelser. Arbejdspladsen førstehjælpsindsatser skal placeres på et synligt og korrekt markeret sted som er kendt af alle. En skade eller pludselig smerte kan opstå uventet, og tilstanden hos en person som oplever dem kan forværres hurtigt. Mens du venter på at en læge skal komme frem er det værd at bruge førstehjælp og opdatere dine kundskaber om førstehjælp.

Hurtighjælp: arbejdsmetode til førstehjælp
En forstuvet fodled, en knust finger, hedeslag eller andre unormale situationer kan være ekstremt ubehagelige. Det er det værd at holde dig selv og andre sikre. For at reagere på en passende og hurtig måde er det nødvendigt at sikkerstille førstehjælpsuddannelse for alle ansatte og forse arbejdspladsen med førstehjælps udrustning. Dette gør det muligt at holde en skadet eller syg person i en stabil tilstand til en ambulance ankommer. Førstehjælps-pakken bør indeholde god kvalitet, tydeligt beskrevne artikler og instruktioner til førstehjælp. Hvad bør ikke indgå i sådanne kits?

Førstehjælpsudrustning: begå ikke denne fejl
Førstehjælps-pakken på arbejdspladsen indeholder oftest kun smertestillende middel som bare en midlertidig effekt. Dette er en fejl eftersom du aldrig ved hvilke stoffer en ansat kan være allergisk imod. For eksempel er allergier mod meget anvendt aspirin ganske normale. Hvis vi ikke ved hvad som kan give den skadede person en allergisk reaktion, skal vi ikke give dem nogle lægemidler. Den eneste undtagelse er når en certificeret plejer (læge eller sygeplejerske) tager hånd om patienten. Mennesker udenfor sygeplejen bør ikke administrere lægemiddel til nogen eftersom de kan forværre patientens tilstand. I dette tilfælde er den bedste tanke at spørge den skadede om de har nogle mediciner de skal tage.

Førstehjælpskit til skadede personer
Hvis der er en høj risiko for skader på jobbet (f.eks. en byggeplads) bør førstehjælpsudrustningen være bedre udrustet. I dette tilfælde bør grundlæggende påfyldninger af førstehjælp indeholde gelkompresser. Afhængigt af typen af skade kan de varmes eller køles for at give en midlertidig lindring. Et sådant førstehjælps-kit indeholder ofte en triangulær bandage, elastisk bandage, saks, gazebind, øjenskyls flaske, sikkerhedsnåle, bandage og grundlæggende elementer til at stabilisere skadede ekstremiteter.

Glem ikke diagnostiske enheder, som blodsukkermåler, som måler niveauet af glukose i blodet (ved besvimelser) eller et termometer. Hvis termometeret viser 38 ° C betyder det at du skal skifte skrivebordet på arbejde ud med en varm seng og varm te.
Arbejdspladsen førstehjælpsopsætninger er obligatorisk udrustning på hvert kontor, produktionsanlægning eller byggeplads. Det er svært at forestille sig at nogen virksomhed fungerer effektivt og sikkert uden dem. Bestil din førstehjælpsudrustning i dag, med hurtig levering direkte til dit kontor.

Vis mere
1856 listevarer
Durable Gulvmarkering Pil gul   blev føjet til kurven.
Durable Gulvmarkering  Pil gul produktfoto
Durable Gulvmarkering Pil gul
pk med 10 stk
216292
DKK 148,00  ekskl. moms
Mundbind klasse IIR, CE-mærket   blev føjet til kurven.
Medicinbæger Eco 30ml smal rød   blev føjet til kurven.
Medicinbæger Eco 30ml smal rød produktfoto
Medicinbæger Eco 30ml smal rød
pk med 90 stk
217473
DKK 15,00  ekskl. moms
STAPLES BRANDPARTNER Lund Female Tee Top BLACK S   blev føjet til kurven.
STAPLES BRANDPARTNER Lund Female Tee Top BLACK S produktfoto
STAPLES BRANDPARTNER Lund Female Tee Top BLACK S
stk
179790
DKK 39,95  ekskl. moms
medema Planche NERVER 50x65cm   blev føjet til kurven.
MEPORE pad 9 x 25 cm   blev føjet til kurven.
MEPORE pad 9 x 25 cm produktfoto
MEPORE pad 9 x 25 cm
pk med 30 stk
866750
DKK 129,00  ekskl. moms
MOLICARE Inkontinensbeskyttelse mobile super S   blev føjet til kurven.
THERA-BAND Bånd TUBING blå 30,5m   blev føjet til kurven.
Tena Inkontinens tapeble Slip Maxi XL   blev føjet til kurven.
OP-SITE sårspray 100 ml   blev føjet til kurven.
OP-SITE sårspray 100 ml produktfoto
OP-SITE sårspray 100 ml
flaske med 100 ml
865529
DKK 41,95  ekskl. moms
Durable Gulvmarkering DURALINE® STRONG 30m rød   blev føjet til kurven.
BD™ Mikrotynd insulinsprøjte, 1 ml, 13 mm, 29 g   blev føjet til kurven.

Senest set

Se alle