Toiletpapir

Toiletpapir: uundværlig i hvert hus og kontor
Glem ikke at flyde op med toiletpapir når du indkøber nødvendige ting til kontoret og rengøringsprodukter til din virksomhed. Der findes flere typer af toiletpapir tilgængeligt på markedet. Det inkluderer økologiske alternativer, såsom billigt toiletpapir, som er gråt og genbrugt men også farvet, præget og parfumeret toiletpapir. Takket være vores store udbud af produkter finner du sikker papiret som opfylder dine forventninger. Uanset type bør den være bekvem at bruge, omkostningseffektiv og blød at røre.

Luksuriøse og økonomiske produkter til husholdninger og virksomheder
Toiletpapir er uundværligt i hvert hjem- og kontorbadeværelser. Glem ikke toiletpapir når du fylder op med rengøringsprodukter. Toiletpapir er ekstremt varieret, men når du vælger toiletpapir, bør du være opmærksom på flere vigtige funktioner i dette produkt. Jo flere ark på en rulle, desto mere økonomisk er det. Uanset om du vælger økonomisk eller dyrere toiletpapir, bør det være følsomt og blødt. I netbutikken Staples kan du vælge producenter af luksuriøst eller billigt toiletpapir. I vores netshop finder du sikkert det perfekt produkt som opfylder dine krav.

Økologisk og billigt toiletpapir
Flere og flere virksomheder og privatpersoner er opmærksomme på økologi og tager hånd om miljøet. Som en del af deres aktiviteter for at beskytte naturen arrangerer virksomheder ofte nul affaldskampagner eller tiltag som at rengøre skove. Ansattes vaner ændres også på grund af løsninger som gør det muligt at bruge naturressourcer sparsomt.

Hvad kan du gøre for at være i harmoni med naturen i din virksomhed eller hjemme? En af ændringer du kan foretage, er at købe økologisk toiletpapir af genbrugt materiale. Flere og flere producenter af toiletpapir belyser miljøaspektet. Denne type af papir fremstilles uden ulemper for kvaliteten og komfort. Du kan vælge imellem mange kendte varemærker, for eksempel Staples, KATRIN eller TORK. Imellem deres produkter finder du fantastiske toiletpapir som opfylder dine krav.

Vælg: hvide, grå og farvet toiletpapir
Farvet, med mønster eller snehvid. Toiletpapir kan bidrage til indretningen i alle badeværelser, enten om det er glamour, traditionel eller maritim stil. Billigt toiletpapir i grå kommer til at passe ind i badeværelset uanset stil.

Glat og farvet toiletpapir fra vores produktsortiment er fremstillet af bløde og hudvenlige fibre. Du kan vælge mellem produkter med forskellig blødhed. Staples tilbyder ikke bare grundlæggende, billigt toiletpapir men også luksuriøse og forstærket papir. Flerlagsruller med præg, perforering og quiltning garanterer den højeste brugerkomfort. Toiletpapir findes i universel størrelse. Dette indebærer at rullerne passer i din holder uanset hvilken type af bestilt produkt det er.

Hvis du vil være sikker på at du aldrig løber tør for dette uundværlige produkt, bestil da store kvantiteter. Du kan købe multi-pack med 60 eller flere ruller. Når det gælder små virksomheder og privat brug bør nogle otte pakker ind imellem være tilstrækkeligt.

Alt vores toiletpapir er ordentligt og hygiejnisk pakket på ydersiden. Emballagen (normalt plastfolie) beskytter dem under transport og opbevaring. Det beskytter dem også imod unødigt snavs og kontakt med vand. Sørg for at kontrollere dit nuværende udbud og bestil toiletpapir i dag! Dette køb kommer definitivt til gavn.

Vis mere
58 listevarer
KATRIN Plus Toilet 360-standardtoiletpapirrulle, 360 ark   blev føjet til kurven.
Kleenex® Hakle 350 toiletpapir, 2-lags, 350 ark, 95 mm, hvid   blev føjet til kurven.
Tork Advanced T8 Jumbo-toiletpapirrulle, 2-lags, 1150 ark, præget, 134 mm, hvid   blev føjet til kurven.
Staples Mini Jumbo-toiletrulle, 2-lags, 524 ark, 90 mm, hvid   blev føjet til kurven.
Scott® Performance 350 standard rulle toiletpapir, 2-lags, 350 ark, præget, 95 mm, hvid   blev føjet til kurven.
Tork Toiletpapir Advanced Extra Soft T4, 248 ark   blev føjet til kurven.
Tork Toiletpapir Universal T4, 2-lags, 472 ark, præget, natur   blev føjet til kurven.
KATRIN Plus Toilet 250 standard rulle toiletpapir, 2-lags, 256 ark, 106 mm, hvid   blev føjet til kurven.
Tork Premium Mini Jumbo Soft T2 Jumbo Roll toiletpapir, 2-lags, 1214 ark, præget, 97 mm, hvid   blev føjet til kurven.
KATRIN Basic Toilet 290 toiletpapir, 2-lags, 290 ark, 98 mm, naturhvid   blev føjet til kurven.
Tork Toiletpapir Premium T4   blev føjet til kurven.
Tork Toiletpapir Premium T4 produktfoto
Tork Toiletpapir Premium T4
pk med 6 stk
166681
DKK 43,69  inkl. moms
KATRIN Basic Gigant S jumbo toiletrulle, 1-lags, 265 m, 106 mm, naturhvid   blev føjet til kurven.

Senest set

Se alle