Webkameraer & Konferencekameraer

Webkameraer: videokommunikation på højeste niveau

Webkameraer med gode parametre er til nytte når du arbejder hjemmefra, deler din hobby med andre internetbrugere eller vil holde kontakten med familiemedlemmer som du ikke har set længe.

Et HD-webkamera muliggør højkvalitative videooverførsler og lader dig indspille videoer uden nogle fejl eller billede frys. Et USB-webkamera som er tilsluttet til computeren, er bekvemt, let, tilsluttes hurtigt til computerudrustning og optager ikke for meget værdifuld plads. Opdag videomuligheder i dit eget hjem.

Et PC-kamera eller et trådløst webkamera af den seneste generation er det perfekt udstyr til at sende tydelige billeder. Dette udstyr gør det muligt at sende tydelige billeder, giver dine online-konversationer en virkelig følelse, selvom du er tusindtals kilometer fra hinanden.

Vælg en bærbar eller et webkamera Et computerkamera bruges til live-kommunikation på internettet og er kompatibelt med forskellige enheder. I vores netshop finder du kameraer med forskellige specifikationer. Hvad bør du være opmærksom på når du vælger en vis bærbar computer eller PC-webkamera?

Det der er vigtigt, er opløsning. Tænk på hvad du skal bruge dit kamera til. Hvis du planlægger at streame live, f.eks. på Facebook bør den maksimale opløsning være 720p (1280x720). Det som også er vigtigt, er billedhastigheden. Et live stream på Facebook kan have 30 billeder per sekund eller 1 nøgleramme per 2 sekunder. Både et normalt USB-webkamera og et trådløst webkamera har autofokusfunktion som sporer bevægelse og justerer fokus derefter. Kontroller linsens blændere, udtrykt som f-nummeret. Jo længere dette nummer er, desto bedre oplyst vil billedet være, selv i kunstigt lys. Det som også er vigtigt, er mikrofon, optage funktion og tilslutningstype. Det meste praktiske at bruge er et trådløst webkamera. Det her er de grundlæggende tekniske egenskaber du bør være opmærksom på når du køber et PC-webkamera eller et bærbart webkamera. Vælg udstyr som passer bedst til dine behov og mål. Kameraer til private samtaler kan være lidt mindre avancerede end som bruges til videooptagelse i sociale medier.

Et nærmere kig på et computerkamera Staples tilbyder modeller med standard og høj opløsning. Høj videoopløsning forbedrer billedkvaliteten, samme måde som et stillbillede kamera. Video-fluiditet kommer an på billede hastigheden. Det optimale og mest normale valg er udstyr som registrerer billeder med en hastighed på cirka 30 billeder per sekund. Højere opløsning og højere billede frekvens kommer til gavn ved sportsstævner.

Staples onlinebutik tilbyder kameraer med forskellige objektivblænderværdier. Mange modeller har mikrofoner og visse har også mulighed for bare at indspille lyd. Vores sortiment inkluderer både clip-on og fritstående webkameraer. Du kan vælge et fritstående webkamera når du ikke har meget ledig plads på skrivebordet. Kendte varemærker som producerer videoudstyr, inkluderer Microsoft, Logitech, Creative, HP, Sony og Toshiba. Takket være et bredt udvalg af produkter kan du være sikker på at du finder et kamera med passende specifikationer til dit hjem eller virksomhed. Vælg blandt vores store udbud og bestil online i dag!

Vis mere
11 listevarer
D-Link Netværkskamera D-LINK DCS-4602EV   blev føjet til kurven.
Sandberg Webkamera USB AutoWide HD   blev føjet til kurven.
Sandberg Webkamera USB AutoWide HD produktfoto
Sandberg Webkamera USB AutoWide HD
stk
226999
DKK 799,00  ekskl. moms
Sandberg Webkamera USB Saver   blev føjet til kurven.
Sandberg Webkamera USB Saver produktfoto
Sandberg Webkamera USB Saver
stk
215877
DKK 319,00  ekskl. moms
Sandberg Konferencekamera EPTZ 1080P HD   blev føjet til kurven.
Logitech C920 HD Pro Webcam   blev føjet til kurven.
Logitech C920 HD Pro Webcam produktfoto
Logitech C920 HD Pro Webcam
stk
186436
DKK 1.039,00  ekskl. moms
Sandberg Webkamera USB 480P   blev føjet til kurven.
Sandberg Webkamera USB 480P produktfoto
Sandberg Webkamera USB 480P
stk
227016
DKK 199,00  ekskl. moms
Sandberg Konferencekamera All-in-1 1080P   blev føjet til kurven.
NEDIS Webcam beskyttelseNEDIS 3/PK   blev føjet til kurven.
NEDIS Webcam beskyttelseNEDIS 3/PK produktfoto
NEDIS Webcam beskyttelseNEDIS 3/PK
stk
221894
DKK 79,00  ekskl. moms
Sandberg Konferencekamera All-in-1 1080P   blev føjet til kurven.
Sandberg Webkamera Streamer USB   blev føjet til kurven.
Sandberg Webkamera Streamer USB produktfoto
Sandberg Webkamera Streamer USB
stk
227000
DKK 699,00  ekskl. moms
Sandberg Webkamera Face Recognition   blev føjet til kurven.

Senest set

Se alle