OK

Targus CUCT02UA15EU 14'' laptoptaske, robust nylon, sort

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Targus CUCT02UA15EU 14'' laptoptaske, robust nylon, sort på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-778773
Varemærke Targus
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Targus CUCT02UA15EU 14 laptoptaske, robust nylon, sort
ekskl. moms kr. 769,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Bestillingsvare
Kort produktbeskrivelse
 • Arbejdsmateriale (generelt): Nylon
 • Model: 15 - 15.6 inch / 38.1 - 39.6cm Ultralite
 • Produktlinje: Targus Corporate Traveler
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
 • Targus® CUCT02UA15EU-laptoptasken til 14" laptops er den ideelle rejseløsning til din laptop.
 • Uanset om du er på forretningsrejse eller pendler hver dag til arbejde, skal din laptop være godt beskyttet og nem at transportere. Det løser Targus® CUCT02UA15EU-tasken til din laptop. Det slanke design, der er specielt fremstillet til 14" laptops, er en praktisk, beskyttende løsning til din laptop og andre vigtige genstande. De brede lynlåslommer kan næsten fungere som en bærbar arbejdsstation, hvor alt er inden for rækkevidde, når du skal bruge det. Bærehåndtaget har forstærkning for ekstra holdbarhed og er polstret med neoprenovertræk til din komfort, mens den polstrede og justerbare skulderstrop sikrer, at den er behagelig at gå med i kortere eller længere tid. Den kan også fjernes helt. Lommerne i forskellige størrelser foran på denne laptoptaske er ideelle til vigtige ting, som f.eks. opladere, kabler, notesblokke, blyanter og bøger. Den solide og store lomme i laptoptasken er udstyret med en Velcro-strop, som sikrer, at din laptop, netbook eller tablet opbevares sikkert, mens de skumpolstrede indervægge beskytter mod stød og slag under transport.
 • Kraftig laptoptaske til 14" laptops
 • Eksterne mål: 43 x 42 x 15 cm
 • Let og nem at bære – kun 1,6 kg
 • Yderlommer til de vigtigste dagligdagsting
 • Justerbar/aftagelig skulderstrop med skulderpude
 • Blødt neoprenbærehåndtag
 • Ideel til rejsen eller daglig brug
 • Lynlåslukning
 • Materiale: 1680D ballistisk nylon
 • Farve: Sort
Specifikationer
Arbejdsmateriale (generelt) : Nylon Model : 15 - 15.6 inch / 38.1 - 39.6cm Ultralite Produktlinje : Targus Corporate Traveler Produkttype : Laptoptaske
Type af taske : Taske Kategori af tilbehør (Diverse) : BæretaskerTilbehør til notebook og tablet-pc Specifikationer : AntislipMed lynlåsSafePORT Luftpudesystem Kompatibel med : 15.6 in
Kompatibel med (metrisk) : 39.6 cm Materiale : Nylon Lommer : DokumenterPenneVisitkortNøgler Bærerem : Justerbar, aftagelig skulderrem
Bredde : 37.46 cm Dybde : 12 cm Farve : Sort Højde : 32 cm
Vægt : 1.52 kg Kompatibel : 14" Mærke : Targus

Tilbehør

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.