OK

DELTACO Computerrygsæk NV-293 15,6"

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af DELTACO Computerrygsæk NV-293 15,6" på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-134588
Varemærke Deltaco
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
DELTACO Computerrygsæk NV-293 15,6
ekskl. moms kr. 235,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Model: NV-293
  • Produktlinje: Deltaco
  • Kategori af tilbehør (Diverse): BæretaskerTilbehør til notebook og tablet-pc
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • Perfekt til cykelturen på arbejde
  • En rygsæk i god kvalitet til bærbare computere med skærmstørrelse op til 15". Rygsækken har to store rum som kan åbnes og lukkes med lynlås, i det rene rum findes der også små rum som kan anvendes til tilbehør og til f.eks. penne og visitkortholder. I det andet rum findes der plads til computer og andre store ting. Rygsækken er foret indvendigt for bedst mulig beskyttelse. På ydersiden af computerrygsækken er der 3 behagelige puder, så at tasken kan sidde behageligt på ryggen.
  • Vandtæt ydre.
  • Bærehåndtag.
  • Indermål (BxDxH): 330x50x285.
  • Ydermål (BxDxH): 470x200x340
Specifikationer
Model : NV-293 Produktlinje : Deltaco Kategori af tilbehør (Diverse) : BæretaskerTilbehør til notebook og tablet-pc Specifikationer : PolstretVandafvisende2 frontlommer med lynlåsePolstret ryg
Kompatibel med : 15.6 in Kompatibel med (metrisk) : 39.6 cm Lommer : PenneVisitkort Bærerem : HåndtagSkulder bære stropper
Bredde : 33 cm Dybde : 20 cm Farve : Sort Højde : 47 cm
Mærke : Deltaco

Tilbehør

Kunder også på

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.