OK

Wenger Index 16" laptop-/tablettaske, i polyester, sort

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Wenger Index 16" laptop-/tablettaske, i polyester, sort på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-150734
Varemærke Wenger
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Wenger Index 16 laptop-/tablettaske, i polyester, sort
ekskl. moms kr. 349,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
 • Produktlinje: Wenger Index
 • Produkttype: Laptoptaske
 • Type af taske: Taske
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
 • Denne taske fra velkendte Wenger har polstrede rum, lommer og organiseringsrum til kabler, opladere og visitkort, og er derfor perfekt til at transportere din bærbare computer sikkert og komfortabelt på vej til arbejde.
 • Uanset om du skal bruge en laptoptaske på forretningsrejser eller en komfortabel løsning til at transportere din tablet, når du pendler til arbejde, har denne laptoptaske fra Wenger alt, hvad der kræves for hurtigt at blive din foretrukne arbejdstaske. Tasken har et polstret rum til beskyttelse af bærbare computere på op til 16" og en separat tabletlomme af neopren med ridsebeskyttende foring. Desuden holder den dine ting fint organiserede. Praktiske organiseringsrum holder dine kabler, opladere og kort pænt på plads, mens den justerbare skulderrem øger taskens komfort og alsidighed. Hvis du foretrækker at transportere tasken oven på din kuffert med hjul, kan du omdanne den bageste lomme, så den fungerer som en strop til montering på din kuffert. Denne laptoptaske fra Wenger har en kapacitet på 10L og er fremstillet af polyester, der er nemt at vedligeholde.
 • Skærmstørrelse: 16"/41 cm
 • Polstret rum til en bærbar computer med ridsebeskyttende foring
 • Tabletlomme af neopren med ridsebeskyttende foring
 • Organiseringsrum til de vigtige ting som f.eks. kabler, opladere og visitkort
 • Justerbar, polstret skulderrem
 • Dobbelte håndtag
 • Strop til kuffertmontering
 • Kapacitet: 10 L
 • Materiale: Polyester
 • Farve: Sort
Specifikationer
Produktlinje : Wenger Index Produkttype : Laptoptaske Type af taske : Taske Kapacitet : 10 l
Kategori af tilbehør (Diverse) : BæretaskerTilbehør til notebook og tablet-pc Specifikationer : Beskyttet mod ridserPolstretOrganisatorQuik Pocket Kompatibel med : 16 in Kompatibel med (metrisk) : 41 cm
Materiale : Polyester Lommer : TabletE-læser Carrying strap included : Ja Bærerem : Justerbar, polstret skulderrem
Bredde : 42 cm Dybde : 8 cm Farve : Sort Højde : 32 cm
Vægt : 0.7 kg Mærke : Wenger

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 13:00, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.