OK

D.Bramante 1928 Computertaske Helsingborg 16" lysebrun

Varenummer #: WW-151083
Varemærke D.Bramante 1928
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
D.Bramante 1928 Computertaske Helsingborg 16 lysebrun
ekskl. moms kr. 1.299,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Model: Helsingborg
  • Produktlinje: dbramante1928
  • Kategori af tilbehør (Diverse): BæretaskerTilbehør til notebook og tablet-pc
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • Helsingborg fra dbramante1928 i ægte kernelæder er en mappe med slanke, elegante og moderne linjer i et klassisk, smalt design, perfekt til dig, der ønsker en attraktiv og rummelig taske, der ikke ser for stor ud. Indvendigt er der god plads med to adskilte dele, der indeholder flere opbevaringsrum, herunder et særskilt, polstret rum til en bærbar computer eller MacBook. Udvendigt er der yderligere 2 opbevaringsrum.
Specifikationer
Model : Helsingborg Produktlinje : dbramante1928 Kategori af tilbehør (Diverse) : BæretaskerTilbehør til notebook og tablet-pc Specifikationer : Polstret notebook-rum
Kompatibel med : 16 in Kompatibel med (metrisk) : 40.6 cm Materiale : Fuldnarvet læder Lommer : MobiltelefonNoterPenneTabletVisitkort2 x eksterne lommer med lynlås
Bærerem : Polstret tophåndtagAftagelig skulderrem Farve : Sand Mærke : D.Bramante 1928

Tilbehør

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 13:00, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.