Candy box Godtepose til dig! [ Skjul tilbud ]
Candy

tesa® Dobbeltsidet ikke-vævet monteringstape transparent 25 mm x 50 m 51570

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af tesa® Dobbeltsidet ikke-vævet monteringstape transparent 25 mm x 50 m 51570 på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-111915
Varemærke tesa®
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
tesa® Dobbeltsidet ikke-vævet monteringstape transparent 25 mm x 50 m 51570
ekskl. moms kr. 58,95 ekskl. moms rulle med 50 m
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Transparent: Ja
  • Klæbetype: Syntetisk gummi
  • Model: 51570
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • Brug denne dobbeltklæbende tesa®-monteringstape til permanent montering af plastik og metal på både glatte og ru overflader i forskellige miljøer.
  • Denne dobbeltsidede tesa®-monteringstape består af en ikke-vævet bagside, som gør den nem at rive over i hånden. Det tykke, syntetiske gummiklæbemiddel giver en permanent påklæbning, selv ved høje temperaturer eller i fugtige miljøer. Det er særdeles velegnet til sikker montering af lette til mellemtunge emner, såsom metal, polystyrenskum, displays, plakater og de fleste former for plastik. Denne meget pålidelige og effektive tape er nem at bruge og binder godt med det samme, selv på ru overflader. tesa® dobbeltklæbende tape er en holdbar løsning, som klæber godt til overfladerne i lang tid. Hver taperulle måler 25 mm x 50 m.
  • Til permanent montering af polystyrenskum, displays, plakater, metal og de fleste plasttyper, ikke-vævet bagside, der er nem at afrive med hånden, med et tykt syntetisk gummiklæbemiddel, langtidsholdbar temperaturbestandighed op til 40 °C, tapefarve: Klar tape, størrelse: 25 mm x 50 m samlet tykkelse (mikrometer): 110
Specifikationer
Transparent : Ja Klæbetype : Syntetisk gummi Model : 51570 Pakket kvantitet : 1
Produktlinje : Tesa Type (Tape) : Dobbeltsidet tape Selvklæbende : Ja Bredde : 25 mm
Farve : Transparent Længde : 50 m Mærke : tesa®
Tilbehør

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.