Debatin Dokumentlomme DL 220x110 u.tryk

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Debatin Dokumentlomme DL 220x110 u.tryk på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-120686
Varemærke Debatin
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Debatin Dokumentlomme DL 220x110 u.tryk
ekskl. moms kr. 129,00 ekskl. moms kasse 250 stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Produktlinje: Debatin
  • Produkttype: Pakkepose
  • forseglings type: Selvklæbende
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • De særegne Debatin Unipack®-dokumentmapper i DL-størrelse til forsendelse er designet med henblik på brugervenlighed, nem dokumentindsættelse, hurtig forsegling og varig anvendelse.
  • Hver mappe har en selvhæftende forsegling, der i modsætning til almindelige dokumentmapper foldes hen over mappen for at forsegle dokumentet inde i mappen. Traditionelle dokumentmapper er besværlige at bruge, da de er lavet som mapper med en indføringsslids. Med denne Debatin-mappe spares der dyrebar tid og frustration, da dokumentet på enkel vis føres ind via toppen og lukkes nemt af.
  • Lavet af polypropylenfolie
  • Selvhæftende forsegling
Specifikationer
Produktlinje : Debatin Produkttype : Pakkepose forseglings type : Selvklæbende Selvklæbende : Ja
Konvolut format : International DL (110 x 220 mm) Højde : 240 mm Bredde : 140 mm Mærke : Debatin
Tilbehør

Tilbehør

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.