Gaveideer til kæresten

gaveideer

For os drenge er det altid problematisk at finde den bedste gave til kæresten, dels fordi vi ikke kan huske alle de ting og sager hun har snakket om i løbet af året og dels fordi vi først køber gaven i sidste øjeblik. Jeg vil her prøve at komme med 5 gode gaveideer som rammer næsten enhver piges hjerte.

1. På første pladsen ligger noget nyt tøj. De fleste piger elsker tøj men du ved godt at det ikke er hvilket som helst tøj din pige elsker. Hvis du selv er dygtig til at finde det hun er vild med og kender hendes størrelse er det selvfølgelig det bedste. Hvis du ikke har de evner vil jeg anbefale at du allierer dig med en af hendes veninder som garanteret ved og kan huske hvad hun har snakket om kunne være lækkert at have. I stedet for at følge strømmer og købe hos Zalando, Stylepit eller Miinto så vil jeg anbefale en mindre shop. Anthon. Her finder du et fedt udvalg af tøj til kvinder.

2. På anden pladsen kommer klicheen og det er selvfølgelig smykker. Men der skal du kende din kæreste for det er ikke alle piger der kan lide at få smykker da der er mange piger der slet ikke går med smykker. Men hvis din kæreste er en af dem der gør går man aldrig galt i byen med en halskæde eller et armbånd det du dog skal være opmærksom på her er om din kæreste er til sølv eller guld. Men smykker er normalt et sikkert hit.

3. På tredje pladsen er en getaway tur for jer to eller for hende og en veninde. Hvis det er en tur der er beregnet jer to er det en god ide at finde et romantisk sted med fx noget wellness. Hvis det er en tøsetur for hende og hendes veninde er det en god ide at alliere dig med veninden der skal med for at finde det bedste sted hvor de to kan få den hyggeligste getaway. Du kan selvfølgelig også her alliere dig med et venne-par så det bliver en parferie. Der er mange muligheder men det er helt sikkert en sikker vinder.

4. På fjerdepladsen kommer sko og tasker. De fleste piger er vilde med sko og tasker og her kan det derfor igen være en god ide at alliere sig med en af hendes veninder som sikkert ved hvilket par sko eller hvilken taske der er inde lige nu. Bare et lille hint til en sko der hitter lige nu er helt sikkert Nike free så hvis kæresten ikke har sådan et par kunne det være på tide at hun får det. Bustedwoman er et godt bud på hvor du kan finde fede sko og tasker.

5. På femtepladsen kommer gavekort. Og det kan være gavekort til det meste fx til tøjforretninger, til et shoppingcenter, til en lækker make-over, ja alt hvad din pige holder allermest af. Et lille fif er at især et Matas gavekort plejer at falde i god jord da det jo nærmest er pigernes slaraffenland.

6. På sjettepladsen kommer en juicer. Juicemaskiner er meget populære for tiden og med god grund. Intet giver så god samvittighed som at starte dagen med en juice fyldt med grøntsager og frugt. Smag og sundhed er et hit. Jeg anbefaler et kik forbi HighonLife.dk hvor Mads Bo fortæller hvilken juicer han anbefaler.

Her var mine 6 bud på gode gaveideer til din kæreste, så jeg håber det har givet dig noget inspiration til hvad du vil belønne hende med på hendes dag.

Kan du slet ikke finde noget, kan du altid give hende en pedalspand