OK

Rollermouse Håndledsstøtte RollerWave2 sort

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Rollermouse Håndledsstøtte RollerWave2 sort på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-6010593
Varemærke Rollermouse
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Rollermouse Håndledsstøtte RollerWave2 sort
ekskl. moms kr. 355,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Bestillingsvare
Kort produktbeskrivelse
  • Farve: Sort
  • Produktlinje: Contour Design RollerWave2
  • Kategori af tilbehør (Diverse): Ergonomisk tilbehørMusetilbehørTastaturtibehør
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • RollerWave2 er en ekstra dyb håndledsstøtte til at give endnu bedre aflastning og komfort. RollerWave2 tilbyder en længere og smidigere overang fra skrivebordet og til RollerMouse og tastaturet. Den bløde inderkerne af skum, samt den rengøringsvenlige belægning med kunstlæder giver optimal aflastning til underarme, nakke og skuldre samtidig med at trykket fordeles på et større område. RollerWave2 er tilbehør og passer til RollerMouse Classic2 og til RollerMouse Pro2. monteres let uden brug af værktøj.
Specifikationer
Farve : Sort Produktlinje : Contour Design RollerWave2 Kategori af tilbehør (Diverse) : Ergonomisk tilbehørMusetilbehørTastaturtibehør Mærke : Rollermouse

Tilbehør

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.