KS KITSOUND Højttaler + stand Barn Ugle

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af KS KITSOUND Højttaler + stand Barn Ugle på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-141479
Varemærke KS KITSOUND
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
KS KITSOUND Højttaler + stand  Barn Ugle
ekskl. moms kr. 435,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Mærke: KS KITSOUND
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • Docking-station for børn, perfekt til at lytte til din yndlingsmusik, se tv-shows og til at oplade dine enheder.
  • Med den sjove tiltalende design. Den har gode højttalere, der leverer fantastisk lyd. Med sin dobbelte laddningsporte behøver du ikke at bekymre dig om batteriet løber ud. Dockingstationen er trådløs og bruger aptX teknologi, så alt du skal gøre er at parre din Bluetooth-enhed til trådløs streaming af høj kvalitet. På front, kan du bruge store knapper til at afspille, pause og springe over sange for at finde dine favoritter. Med fod så at du således har en god betragtningsvinkel. Hvis du ikke ønsker at køre trådløst, kan du tilslutte en enhed via 3,5 mm port/stik.
  • ·Oplader porte: 1 x 1 x 2 (1) (A) 500mAh
  • Output RMS: 20 watt RMS (10 W + 5 W x 2)
  • Frekvensområde: 60 Hz - 20 kHz
  • Bluetooth-rækkevidde: op til 10 m
  • Aux-indgang: 3,5 mm
Specifikationer
Mærke : KS KITSOUND
Tilbehør

Tilbehør

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.