OK

Swiffer Støvekost Duster

Varenummer #: WW-153627
Varemærke Swiffer
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Swiffer Støvekost Duster
ekskl. moms kr. 79,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Vægt: 110 g
  • Mærke: Swiffer
Se komplet produktbeskrivelse

Ofte købt sammen

Vælg alle 3 af 3 valgte varer Total
kr. 183,00 Tilføj til indkøbskurven
Beskrivelse
  • Støvekost-refillen fra Swiffer har, med sin store mændge fibrer, en overlegen evne til at fange og fastholde støv, hår og andre allergifremkallende emner. P.g.a. sin udformning følger disse støvekoste underlaget, og sikrer dermed en effektiv afstøvning overalt, selv i svært tilgængelige afkroge. Støvekosten sikrer en effektiv opsamling af dyrehår og støv og er dermed velegnet til hushold med allergiske familjemedlemmer.
Specifikationer
Vægt : 110 g Mærke : Swiffer

Kunder også på

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 13:00, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.