OK

Brother P-Touch PT-D210VP - etikettemaskine - monokrom - termo transfer

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Brother P-Touch PT-D210VP - etikettemaskine - monokrom - termo transfer på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-152406
Varemærke brother
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Brother P-Touch PT-D210VP - etikettemaskine - monokrom - termo transfer
ekskl. moms kr. 399,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
 • Produktlinje: Brother P-Touch
 • Model: PT-D210VP
 • Type af energkilde: Strømforsyningsadapter
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
 • PT-D210VP er en kompakt labelmaskine, der er hurtig og meget brugervenlig. Du kan skabe dekorative labels med varierende mønstre ved hjælp af de indbyggede skabeloner og det letlæselige grafiske display. Labelmaskinen udskriver op til 12 mm i bredden. Den har mange brugervenlige funktioner, fonte, rammer og symboler samt indbygget kniv. Organiser kontoret med klar opmærkning med en Brother P-touch labelmaskine.
 • PT-D210VP er en hurtig måde at skabe holdbare labels som identificerer kabler og stik, filer og mapper, USB-stik, arkiveringsskabe, CD/DVD samt kontorudstyr. Lav skilte til postrum, opslagstavler, hylder og endda også navneskilte til medarbejdere og gæster.
 • Der er ingen grund til at nøjes med enkle labels. Takket være de 27 indbyggede skabeloner kan du nu nemt lave smarte labels kun ved at indtaste teksten og så udskrive. P-touch D210VP sørger herefter automatisk for fonten og størrelsen. Dine labels er klar til brug inden for få sekunder.
 • Med det store grafiske display kan du se og vælge blandt hundredvis af symboler samt se alle detaljerne om fontene og rammerne. Du kan også se et preview af din label, før du udskriver den.
 • Spar tid ved hjælp af den hurtige udskrivning på 20 mm/sekund.
 • Brothers laminerede TZe tape-kassetter findes i mange forskellige farver og bredder, hvilket giver endnu flere muligheder. Hver label har en letaftagelig bagside, som gør at du let kan fjerne bagsiden. Disse labels er særdeles holdbare og er designet til at modstå ekstreme temperaturer, sollys, fugt, slidtage og kemikalier.
 • Alt hvad du behøver er inkluderet - en AC adapter, så du sparer penge på batterier og med sort skrift på hvid tape kan du opmærke med det samme. Alt dette leveres i en holdbar kuffert.
 • Skab dekorative labels med varierende mønstre
 • Grafisk display som gør det let at redigere labels
 • Høj printhastighed op til 20 mm/sekund
 • Udskriver 3.5, 6, 9 og 12 mm labels
Specifikationer
Produktlinje : Brother P-Touch Model : PT-D210VP Type af energkilde : Strømforsyningsadapter Produkt farve : Sort
Maks. udskriftshastighed (sort/hvid) mm/sek : 20 mm/sec Maks. udskriftsopløsning sort/hvid : 180 dpi Bredde : 15.7 cm Dybde : 14.9 cm
Højde : 6.8 cm Udskriftstype : Monokrom Udskrivningsteknologi : Termo transfer Vægt : 490 g
Mærke : Brother

Tilbehør

Kunder også på

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.