Om Staples - Vi hjælper din virksomhed fremad

 

Om Staples >
Staples virksomhedernes ansvar
Kontakt Os
Staples Advantage

Om Staples

Kontorforsyning og meget, meget mere!

Hos Staples finder du et stort udvalg af produkter til din virksomhed, der gør din hverdag nemmere. I vores store sortiment finder du nemt det du søger – vi har produkter til alle brancher.
Vi udvider og tilpasser vores store udvalg af produkter dagligt, så vi altid kan give dig de bedste muligheder for at finde og købe det produkt du søger.

Staples – mest for pengene!

Vi ved at du, som kunden har forventninger til kvalitet og pålidelighed. Det kan du altid regne med at få hos Staples. Hos os finder du over 1.000 Staples mærket produkter med har samme høje kvalitet og pålidelighed, som andre kendte mærker.

Alle de kendte mærkevare!

Udover vores egne Staples produkter, fører vi selvfølgelig og alle de andre kendte varemærker til attraktive priser – så du altid har rigeligt af valgmuligheder, når du vil handle.

Vi har åbent 24 timer i døgnet 365 dage om året!

På Staples.dk er der altid åbent, så du kan handle når du har tid og skulle du have behov for personlig hjælp – kan du altid kontakte vores kundeservice på tlf. 70 118 118 ; Mandag til torsdag 8.00 til 16.00, Fredag 8.00 til 15.30.

I fire verdensdele

Lyreco Denmark A/S er en del af Lyreco. – verden største virksomhed med detailsalg af kontorartikler. Staples Inc. Beskæftiger ca. 90.000 medarbejdere og har aktiviteter over alt i USA, Canada, Sydamerika, Kina, Indien m.fl. samt i mere end 15 europæiske lande.

Vi har leveret varer siden 1960

Staples blev grundlagt i 1960 af Knud Malling Beck og var i de første 50 år kendt under navnet Malling Beck. Siden har vi skiftet navn til Staples, efter vi i 2004 blev en del af den internationale koncern Staples Inc.
Læs vores kvalitetspolitik og miljøpolitik.