Avery Etiket Aftagelig 99,1x139   blev føjet til kurven.
brand-logo

Avery Etiket Aftagelig 99,1x139

pk med 100 stk

243615
107,44 DKK  inkl. moms

Miljø og bæredygtighed

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
FSC
Vis alle
Aftagelige universalmærker

Har du brug for et midlertidigt skilt eller en instruktion? Du behøver ikke vente på skiltemaskinen eller starte med papir og tape - med Averys aftagelige hvide L4733REV -25 universaletiketter til indendørs brug med 4 etiketter / ark og 120 etiketter / emballage kan du selv lave et skilt på få få minutter. Det kan for eksempel være oplysninger om fejl på en maskine, så kolleger ikke bruger den, eller en begivenhed, hvor du har brug for et midlertidigt skilt eller en instruktion.

Averys aftagelige etiketter er perfekte til midlertidig skiltning, da de let kan fjernes uden at efterlade limrester. De klæber godt til en række glatte overflader, så uanset om du har brug for dem til mærkning af elektronisk udstyr eller til midlertidige instruktioner, kan du være sikker på, at de forbliver og kan fjernes, når de ikke længere er nødvendige.

Averys JamFREE ™ -garanti sikrer, at du ikke skal bekymre dig om, at etiketter klæber til printeren og forårsager papirstop. Averys aftagelige etiketter hjælper dig også med at bevare miljøet, da de er FSC®-certificerede og dermed kun er fremstillet af papir fra bæredygtigt skovbrug og kan genbruges sammen med almindeligt papiraffald.

Mål: 99,1x139mm
Limtype: Aftagelige
Blækprinter
Farvelaserprinter
Sorthvid laserprinter
Kopimaskine
MPN:
L4733REV25
Let på planeten:
Ja