Durable Duraframe-magnetisk ramme A5 – sølv   blev føjet til kurven.
brand-logo

Durable Duraframe-magnetisk ramme A5 – sølv

pk med 2 stk

105841
143,75 DKK  inkl. moms
Selvklæbende informationsramme til oplysninger i A5-format. Magnetisk ramme på forsiden gør det nemt at udskifte informationer.

Den magnetiske DURAFRAME® A5 er en nem og effektiv måde til at vise skilte, plakater og andre budskaber. Du skal blot pille beskyttelsespapiret af og sætte den selvklæbende bagside mod en jævn og fast overflade, f.eks. et arkivskab, et vindue, en dør eller en væg. Den magnetiske forsegling sikrer, at indsatserne holdes sikkert på plads. Det foldbare magnetiske frontpanel gør det nemt at fjerne og udskifte indsatserne. Disse plakater kan flyttes, når de sættes på glasoverflader og vinduer, uden at efterlade mærker. Du kan også vise indhold, så det er synligt fra begge sider af vinduet eller glasfladen, eller du kan vise forskelligt indhold på hver side.

Viser oplysninger på en professionel og elegant måde
Hurtigt at installere og udskifte indholdet takket være den oplukkelige magnetisk ramme
Nemt at sætte op på faste og glatte overflader
Kan fjernes igen fra glas
• Anvendelsesområder: at vise og præsentere informationer i A5 format, f.eks. skilte, kampagnetilbud, reklamer, åbningstider
• Ved anvendelse på glas, kan informationen læses fra begge sider
• Rammen ser identisk ud fra begge sider
• Til anvendelse i stående eller liggende format
• Ydermål: 236 x 176 mm
• Placering af selvklæbende DURAFRAME® inforammer på malet, coatede og laminerende overflader, anbefales ikke, da denne overflade kan blive beskadiget når rammen fjernes.
Til disse overflader anbefaler vi DURAFRAME® WALLPAPER som findes i A3 og A4 formater.
2 stk/pose sølv

Durable_L7233509_487123_PIS_SE