edding 21 EcoLine permanent marker, kuglespids, 1,5-3 mm stregbredde, forskellige farver: Sort, blå, rød, grøn   blev føjet til kurven.
brand-logo

edding 21 EcoLine permanent marker, kuglespids, 1,5-3 mm stregbredde, forskellige farver: Sort, blå, rød, grøn

pk med 4 stk

888958
52,44 DKK  inkl. moms

Miljø og bæredygtighed

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
EasyTree
Vis alle
Permanent Edding 21 EcoLine-marker skriver med permanent blæk på næsten alle materialer og er fremstillet af plastik af 90% genbrugsmaterialer.

Denne permanente marker bruger blæk, som er hurtigttørrende, udtværingsfrit og vandafvisende, så du kan skrive med en skarp og fejlfri skrift. Markeren er specielt designet til generel brug og er nyttig til mange forskellige opgaver. Edding 21 EcoLine permanent marker har en medium kuglespids med en stregbredde på 1,5 - 3 mm og er perfekt til opgaver, der kræver ekstra præcision og nøjagtighed. Den skriver pænt på næsten alle overflader, herunder plast, metal, glas og træ. Markeren har et let design, som gør den ekstremt behagelig og nem at bruge. Den har hætte og lommeclips, så den er nem at tage med. Produktet kan også genopfyldes og er det miljørigtige valg, da det er fremstillet af plast af 90 % genbrugsmaterialer.

Med hætte
Permanent blæk
Rund spids
Linjebredde: 1,5–3 mm
Tekstfarve: Sort, Blå, Rød og Grøn
MPN:
4-21-4
Specifikationer:
Slidresistent; Lysresistent; Lavlugtsblæk
Produkttype:
permanent marker
Blæk farve:
Blå, Grøn, Rød
Pakket kvantitet:
4
Permanent blæk (generelt):
Ja
Tipstype:
Kugle
Max. linjebredde:
1.5 mm