Exacompta Harmonika® Exactive® sorteringsmappe med fleksibel ryg og udskårne vinduer 450 A4-ark 9 rum 240 x 320 mm polypropylen sort   blev føjet til kurven.
brand-logo

Exacompta Harmonika® Exactive® sorteringsmappe med fleksibel ryg og udskårne vinduer 450 A4-ark 9 rum 240 x 320 mm polypropylen sort

stk

119941
168,75 DKK  inkl. moms

Miljø og bæredygtighed

eco-icon
Easy on the Planet
Vis alle
Med Exacompta Harmonika® Exactive®-sorteringsmappen kan du nemt og struktureret arkivere masser af dokumenter.

Den praktiske Exacompta Harmonika® Exactive®-sorteringsmappe har ni rum, fleksibel ryg og masser af opbevaringsplads med plads til op til 450 A4-ark. Mappen fås udstyret med udskårne vinduer på forsiden, så den er nem at indeksere, og skillefaner til opdeling af indhold. Der er derudover to elastikremme, der sikrer, at mappen kan lukkes helt. Der er også to indvendige lommer med udskæring til opbevaring af f.eks. cd'er og visitkort. Omslaget på den elegante sorteringsmappe er fremstillet af innovativt 80 % genanvendt polypropylen, mens det indvendige materiale består af 225 gsm pap. Materialet er af høj kvalitet og gør den funktionelle sorteringsmappe til en holdbar, let og miljørigtig løsning til arkivering af dine dokumenter.

Lagerkapacitet: 450 ark A4-papir
9 rum med fleksibel ryg giver masser af plads til opbevaring
Udskårne vinduer på forsiden til registrering
Skillefaner til opdeling af indhold
To lommer til cd'er og visitkort
2 elastikremme sørger for sikker lukning
Holdbar, let og miljøvenlig
Materiale: 80 % genanvendt polypropylenomslag og 225 gsm pap indvendigt
Mål: 240 x 320 mm
Farve: Sort

MPN:
55334E
Farve:
Sort
Materiale:
karton