KATRIN Inclusive M-papirhåndklædedispenser, manuel, plast, sort, 350 x 248 x 114 mm   blev føjet til kurven.
brand-logo

KATRIN Inclusive M-papirhåndklædedispenser, manuel, plast, sort, 350 x 248 x 114 mm

stk

139509
286,25 DKK  inkl. moms

Miljø og bæredygtighed

eco-icon
Easy on the Planet
Vis alle
Den avancerede og manuelle Katrin® Inclusive-minipapirhåndklædedispenser er designet med blik på alle brugere. Inclusive-designet har spillet en afgørende rolle i sammensætningen af denne innovative enhed, der er ergonomisk og nem at bruge af personer i alle aldre og fysiske evner. Dette sortiment er designet til små områder og kan vægmonteres for at spare værdifuld bordplads.

Den moderne og innovative dispenser har et professionelt look. Det klassiske kompakte design passer til alle typer rum uden at tiltrække sig unødig opmærksomhed. De attraktive, afrundede kanter gør rengøringen nem, modvirker ophobning af støv og bakterier og giver dispenseren en flot, æstetisk kvalitet. Det er nemt at genopfylde den praktiske dispenser. En ny tilføjelse af en gennemsigtig bagplade sikrer nem vægmontering, da du kan se og måle, hvor enheden skal placeres.

Du kan nemt overvåge beholdningen via det praktiske inspektionsvindue og de gennemsigtige sider og sikre, at du aldrig løber tør for papirhåndklæder. Dispenseren kan låses med et Duplex-låsesystem (med eller uden nøgle), hvilket reducerer forbruget og risikoen for tyveri og hærværk, samtidig med at du sparer penge og minimerer spild. Megen forskning og værdifuld videnindsamling har fundet sted i forbindelse med udviklingen af denne serie, for ikke at nævne laboratorietest, der skal sikre den bedst mulige hygiejneoplevelse – uanset, hvem du er.

Forsøg har vist, at brugen af et papirhåndklædesystem er den mest hygiejniske metode til at undgå smittefare*, og denne dispenser sikrer præcis dette, samtidig med at den passer godt på ansatte, medlemmer og besøgende og giver dem hygiejnisk beskyttelse. Alle vores dispensere kvalitetskontrolleres af Bereau Veritas for ydeevne, udførelse, kontrolleret produktion og skadelige stoffer.

Velegnet til daglig brug på steder med forholdsvis mange brugere, f.eks. toiletter på skoler, i fitnesscentre og på kontorer og hoteller.

*Kilde: SSEF/Statistics Sweden cleaning index, maj 2003.

Kontrastfarver, der giver mulighed for at skelne mellem forskellige dele
Servietterne kan tages ud med en enkelt hånd
Kompakt design til små steder
Støttende stivere holder servietstakken på plads
Ansvarligt og miljøvenligt valg
Moderne, underspillet design
Robust og modstandsdygtig over for rust og mug
Minimal vedligeholdelse
Omkostningseffektiv med afmålt afgivelse af oprullet toiletpapir uden paprulle
Kan bruges med Katrin® Non Stop One Stop foldede papirer med en maks. bredde på 210 mm
Hurtig genopfyldning
Overholder: ISO 9001, ISO 14001
Materiale: ABS-plastik
Farve: Sort
Vægt: 982 g
Størrelse (H x B x D): 350 x 248 x 114 mm
Produktblad