KATRIN Inclusive S centerfeed papirhåndklædedispenser, manuel, plast, hvid, 344 x 186 x 174 mm   blev føjet til kurven.
brand-logo
139510

KATRIN Inclusive S centerfeed papirhåndklædedispenser, manuel, plast, hvid, 344 x 186 x 174 mm

stk

MPN: 90106
223,75 DKK  inkl. moms

Miljø og bæredygtighed

eco-icon
Easy on the Planet
Vis alle
Den avancerede og manuelle Katrin® Inclusive Centrefeed S-papirhåndklædedispenser er designet med blik på alle brugere. Inclusive-designet har spillet en afgørende rolle i sammensætningen af denne innovative enhed, der er ergonomisk og nem at bruge af personer i alle aldre og fysiske evner.

Den moderne og innovative dispenser har et professionelt look. Det klassiske kompakte design passer til alle typer rum uden at tiltrække sig unødig opmærksomhed. De attraktive, afrundede kanter gør rengøringen nem, modvirker ophobning af støv og bakterier og giver dispenseren en flot, æstetisk kvalitet. Den praktiske enhed er nem at fylde op og har et sikkert afskæringssystem, så papiret ikke flosser under brug. En ny tilføjelse af en gennemsigtig bagplade sikrer nem vægmontering, da du kan se og måle, hvor enheden skal placeres.

Hold øje med beholdningen med de praktiske, gennemsigtige sider, og løb aldrig tør for papirhåndklæder igen. Dispenseren kan låses med et Duplex-låsesystem (med eller uden nøgle), hvilket reducerer forbruget og risikoen for tyveri og hærværk, samtidig med at du sparer penge og minimerer spild. Megen forskning og værdifuld videnindsamling har fundet sted i forbindelse med udviklingen af denne serie, for ikke at nævne laboratorietest, der skal sikre den bedst mulige hygiejneoplevelse – uanset, hvem du er.

Forsøg har vist, at brugen af et papirhåndklædesystem er den mest hygiejniske metode til at undgå smittefare*, og denne dispenser sikrer præcis dette, samtidig med at den passer godt på ansatte, medlemmer og besøgende og giver dem hygiejnisk beskyttelse. Alle vores dispensere kvalitetskontrolleres af Bereau Veritas for ydeevne, udførelse, kontrolleret produktion og skadelige stoffer.

Velegnet til daglig brug af papirhåndklæder på rulle på normalt befærdede steder som f.eks. toiletter på skoler, i fitnesscentre og på kontorer eller hoteller.

*Kilde: SSEF/Statistics Sweden cleaning index, maj 2003.

Kontrastfarver, der giver mulighed for at skelne mellem forskellige dele
Servietterne kan tages ud med en enkelt hånd
Kompakt design til små steder
Passer til mange forskellige slags papirhåndklæder med eller uden paprør
Ansvarligt og miljøvenligt valg
Moderne, underspillet design
Robust og modstandsdygtig over for rust og mug
Minimal vedligeholdelse
Omkostningseffektiv med afmålt afgivelse af oprullet toiletpapir uden paprulle
Hurtig genopfyldning
Overholder: ISO 9001, ISO 14001
Materiale: ABS-plastik
Farve: Hvid
Vægt: 978 g
Størrelse (H x B x D): 344 x 186 x 174 mm
Farve:
Hvid
Bredde:
18.6 cm
Dybde:
17.4 cm
Vægt:
978 g
Højde:
34.4 cm
Model:
S
Kompatible standarder (Diverse):
ISO 9001, ISO 14001
Automatisk dispensering:
Nej