L LITTMANN QUALITY Stetoskop LITTMANN CORE Digital   blev føjet til kurven.

L LITTMANN QUALITY Stetoskop LITTMANN CORE Digital

stk

258208
4.599,00 DKK  inkl. moms
Bestillingsvare, leveringstid  3-5 dage
Et nyt niveau fra 3M Littmann CORE Digital Stetoskop har den enestående akustik, komfort og kvalitet, der kendetegner et Littmann stetoskop med kardiologisk kvalitet, her suppleret med kraftfuld digital teknologi.
Funktioner som op til 40 gange volumenboost og aktiv støjreduktion kan hjælpe dig med at auskultere med større sikkerhed. 3M Littmann CORE stetoskopet kan forbindes til ekkosoftware på en smart enhed for at visualisere, optage og dele data.


Stetoskop LITTMANN CORE Digital er godkendt af FDA og skifter mellem analog og forstærket lyttetilstand, så du kan lytte, som det passer dig under undersøgelserne.
Takket være teknologien med flydende membraner - en innovation fra 3M - kan du høre lyde på forskellige frekvenser ved kun at justere trykket på bryststykket.
Hold bryststykket med let tryk på patienten for at høre lavfrekvente lyde, tryk lidt mere for at høre højfrekvente lyde. De blødt forseglende øreoliven tilpasser sig de individuelle ører for at give optimal komfort og fremragende lydokklusion.

3M Littmann CORE stetoskopet kan bruges med ekko-software på iOS- og Android-enheder. Det giver dig et værktøj, der overholder HIPAA-reglerne, når det kommer til at gemme og kommentere på 15-, 30-, 60- eller 120-sekunders registreringen på et sikkert instrumentpanel.
Opret et bibliotek med hjertelyde for at overvåge udviklingen af ​​en sygdom eller til uddannelsesformål, og del registreringer med kolleger sikkert. 3M Littmann CORE Stetoskop kombinerer Eko CORE fastgørelsesanordning med 3M Littmann Cardiology IV stetoskop.
Se venligst den respektive brugervejledning for produktinstruktioner og vejledning.
Smart enhed medfølger ikke.

Designet til brug med voksne og pædiatriske patienter.

Opretter forbindelse til øko-software for at visualisere og dele hjertelydbølger
Godkendt af FDA og overholder HIPAA-reglerne
Op til 40 gange lydstyrkeforstærkning (ved spidsfrekvens sammenlignet med analog tilstand)
Aktiv støjreduktion reducerer uønsket baggrundsstøj
Skift mellem analog og forstærket lyttetilstand
Byggeslange: To-kanal
Materialer i stigbøjler: Bred flylegering / anodiseret aluminium
Membranmateriale: Epoxy / glasfiber
Membrantype: Flydende, alt-i-én
Brysttype: Dobbeltsidet
Type øreoliven: Blødt forsegling
Vægt af bryststykke: 87 g
Nettovægt: 232 g
Ydelse: 10
Farve: Sort