Lexmark Toner 80C2SM0 magenta   blev føjet til kurven.
brand-logo

Lexmark Toner 80C2SM0 magenta

stk

122112
1.023,75 DKK  inkl. moms

Køb mere spar mere!

Køb 3+ varer (923,75 DKK hver)
Bestillingsvare, leveringstid  1-2 dage
Med klar definition og professionelle udskriftsresultater står denne Lexmark 802SM magenta farvelasertoner for pålidelighed, bæredygtighed og kvalitet.

Lexmarks standardydende toner er perfekte til kontorer med mindre udskrivningsbehov. Denne toner fra Lexmark understøtter et innovativt, rystefrit udskrivningssystem og har en unik Unison™ Toner-formel, som giver optimal billedkvalitet, systempålidelighed og fremmer bæredygtighed. Den bedst mulige kvalitet og udskrifter med længere holdbarhed opnås, når denne toner anvendes sammen med printere fra Lexmark. Genbrug og udskift tonere uden besvær med Lexmarks indsamlings- eller returprogram.

Farve: Magenta
Ydelse: op til 2000 A4-sider
Standardydelse til små udskrivningsmængder
Fremragende kvalitet og pålidelighed
Med Unison™ Toner-formel
Kompatibel med: Lexmark CX310dn, CX310n, CX410de, CX410dte, CX410e, CX510de, CX510dhe, CX510dthe
Genbrug og udskift uden besvær med Lexmarks udskiftnings- eller indsamlingsprogrammer.

Unison Toner
Unison Toneren er af stor betydning for resultaterne for Lexmark-printersystemet og har en enestående sammensætning, der altid sikrer de bedste resultater, fantastisk billedkvalitet, lang driftssikkerhed for printersystemet og god bæredygtighed - samlet i et innovativt printersystem, der ikke skal rystes.
Standardydelse
Oplev lave udgifter og høj kvalitet med originale Lexmark-patroner. Patroner med standardydelse er billigere og indeholder forbrugsstof til færre sider end patroner med høj ydelse. Perfekt til udskrivning af små mængder.
Bedst sammen
De originale Lexmark-forbrugsstoffer er udviklet, så de fungerer bedst sammen med din Lexmark-printer og giver en rigtig god udskriftskvalitet fra første til sidste side.
MPN:
80C2SM0
Farve:
Magenta
Produktlinje:
Lexmark
Model:
802SM
Side ydelse:
2000
Forsendelses bredde:
141 mm
Forsendelses højde:
72 mm
Forsendelses dybde:
102 mm
Vægt ved forsendelse:
220 g
Side ydelses dækning:
ISO/IEC 19798