Oxford My Colours-notesbog med metalspiral, A4, kvadreret, 5 x 5 mm, 90 gsm, 90 ark/180 sider, SCRIBZEE®-kompatibel   blev føjet til kurven.
brand-logo

Oxford My Colours-notesbog med metalspiral, A4, kvadreret, 5 x 5 mm, 90 gsm, 90 ark/180 sider, SCRIBZEE®-kompatibel

stk

172593
103,69 DKK  inkl. moms

Miljø og bæredygtighed

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
Lyreco Green Tree
eco-icon
EasyTree
eco-icon
EU-Ecolabel / EU-Blomsten
eco-icon
Pan European Forest Certifikation
Vis alle
Skil dig ud fra mængden med Oxfords My Colours-sortimentet af fine, farverige notesbøger, der er designet til at gøre din daglige organisering nemmere og mere elegant.

My Colours-sortimentet byder på adskillige farverige notesbøger, der er enkle, funktionelle og velegnede til brug derhjemme, på arbejdet eller i skolen. Oxford My Colours-notesbogen med metalspiral og et polypropylenomslag, der er nemt at rengøre, og som sikrer, at dine noter er overskuelige og beskyttede. De kvadrerede sider kan bruges til grafiske designs, matematiske ligninger eller blot daglige noter. Den har også en bogmærkelineal, der kan bruges til at tegne linjer, måle og markere vigtige sider samt metalspiral i ryggen. Derudover fås alle Oxford Essentials-notesbøger med Optik Paper®, der er behageligt at skrive på og har minimal gennemsigtighed. Papiret er desuden miljøbevidst.

Denne serie af Oxford®-produkter tilbyder Scribzee™: En effektiv app til håndtering af noter, der vil ændre den måde, du organiserer og gemmer dine noter på. Scribzee™ kan downloades frit og kvit fra App Store eller Google Play og giver dig mulighed for at bruge din telefon til at scanne, navngive og gemme dine noter på en sikker måde. Den cloudbaserede app har kryptering for ekstra sikkerhed, og hjælper dig med nemt at opdele noter efter mapper og begivenheder samt dele dine noter med andre. Produktivitetsappen Evernote er indbygget i appen, så du kan finde dine scannede emner direkte i din kalender.

A4, kvadreret
Polypropylenomslag, der er nemt at rengøre
Optik Paper®-teknologi
Miljøbevidst papir
Aftagelig bogmærkelineal
Robust dobbelt metalspiralryg
Indrammet linjering med sidehoved og dobbelte margener
90 ark papir på 90 gsm
Gitterstørrelse: 5 x 5 mm
Størrelse: A4, 210 x 297 mm
Farve: Kommer i assorterede farver

MPN:
100101864
Specifikationer:
Optik Paper
Papir farve:
Hvid
Bindingstype:
Wire-indbundet
Gridded:
Ja
Model:
My Colours
Papir størrelse:
A4
Omslagsfarve:
Assorterede farveomslag
Linjeret:
Nej
Ekspanderbar:
Nej
Sidemarkør:
JA
Omslagsmateriale:
Polypropylen
Produktblad