Scotch® Afdækningstape Basic 24mmx50m   blev føjet til kurven.
brand-logo

Scotch® Afdækningstape Basic 24mmx50m

rulle med 50 m

213801
44,94 DKK  inkl. moms
Almindelig maskeringstape til generel afdækning og beskyttelse. TIPS TIL ANVENDELSE AF Bånd: Det bedste resultat af malearbejdet opnås, hvis overfladen er ren, tør og støvfri, så båndet klæber korrekt. Påfør derefter båndet på overfladen ved at trykke hårdt på det, mens du trækker i det. Lad båndet sidde i 30-60 minutter, før du begynder at male.
TAP BEMÆRKNINGSTIPS: Vent til malingen føles tør ved berøring, før du fjerner båndet. Løft båndet langsomt, og træk det mod dig, og fjern det derefter i en 45 ° vinkel.
Scotch® Basic Masking Tape er et beige maskeringstape til ujævne overflader. Den efterlader ingen klæbende rester, hvis den fjernes inden for 1 dag efter påføring.
Få Scotch® Basic-maskeringstape, når du har brug for regelmæssig afdækning. Det kan let fjernes uden at efterlade nogen klæbende rester inden for en dag efter påføring. Dette klassiske beige maskeringstape er let at rive af med hånden. Det har medium til høj vedhæftning og bruges som forberedelse til maleri på vægmaleri. Båndrullen måler 24 mm x 50 m.

Medium til høj vedhæftning
Let at rive af i hånden
indendørs
Størrelse: 24 mm × 50 m
MPN:
7100210913
Bredde:
24 mm
Længde:
50 m