SUN-FLEX® Arbejdspladsmåtte StandMat boost   blev føjet til kurven.

SUN-FLEX® Arbejdspladsmåtte StandMat boost

stk

226049
923,75 DKK  inkl. moms
Bestillingsvare, leveringstid  1-2 dage
Stå op med glæde og arbejd i mange timer med den rigtie funktionsmåtte. Med denne boost måtte er der desuden 254 aktiveringspunkter.
Brug en måtte som underlag når du står op ved skrivebordet. Med den rigtige funktionsmåtte stimulerer du blodcirkulationen i fødderne og giver din krop den maksimale komfort hvilket gør du med glæde og.


Med SUN-FLEX®StandMat ™ Boost giver du dig selv et ægte energiboost. Takket være 254 aktiveringspunkter og 24 mm maksimal komfort kan du stå op i mange timer. Du vælger, om du vil stå med eller uden sko. Måtten er med til at øge blodcirkulation gennem de perfekt designede aktiveringspunkter, som "øger" energiniveauet. Hvis du står med sko, har du fantastisk komfort, lindrer og aktiverer hele din krop. SUN-FLEX®StandMat ™ Boost er 100% fri for PVC og ftalater, meget let at holde rent og endda desinficere efter behov. Overfladen er svagt mønstret og har antimikrobielle egenskaber, hvilket betyder, at tæppet ikke absorberer snavs eller fugt. Beregnet til tørre miljøer. Det røde øje giver dig mulighed for at hænge SUN-FLEX®StandMat ™ Boost, hvor du vil. Perfekt til det aktivitetsbaserede kontor. I kombination med SUN-FLEX®SwingStand ™ eller SUN-FLEX®RollerStand ™ giver du dig selv den ultimative aktive arbejdsplads. Kort sagt, boost din energi!

Størrelse: 570x460x24 mm
Aktiveringspunkter: Ja, 254 stk.
Farve: Mørkegrå
PVC-fri: Ja
Ftalatfri: Ja
Materiale: Polyurethan
Pletresistent: Ja
Overfladelag: Let mønstrede, antimikrobielle egenskaber
Stof: Nej.
Beregnet til tørre miljøer
Facadekanter: Ja
Nederst: God vedhæftning for ekstra sikkerhed
100 % fri fra PVC og ftalater
MPN:
455400
Bredde:
57 cm
Længde:
46 cm