Pressel Engangspalle 800x1200mm

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Pressel Engangspalle 800x1200mm på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-128811
Varemærke Pressel
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Pressel Engangspalle 800x1200mm
ekskl. moms kr. 819,00 ekskl. moms fp med 12 stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Multifunctional use: Nej
  • Vægt: 112.56 kg
  • Max Supported Weight: 250 kg
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • Denne robuste Pressel-palle er fremstillet af sammenpresset affaldstræ og er et pladsbesparende letvægtsalternativ til konventionelle træpaller.
  • Med disse stabelbare paller kan transportomkostningerne reduceres på grund af pladsbesparelse og den lette vægt. Den lukkede bund giver varerne ekstra beskyttelse mod snavs og fugt nedefra. Pallerne, der er fremstillet uden brug af søm eller skarpe kanter, gør håndteringen mere sikker og kan hjælpe med til at forhindre skader.
  • Brugen af træaffald i træemballage til eksport er en plantebeskyttende foranstaltning
  • Læssekapacitet: 250 kg
  • Vægt: 8,5 kg
  • Antal: 12
  • Størrelse: 800 x 1200 mm
Specifikationer
Multifunctional use : Nej Vægt : 112.56 kg Max Supported Weight : 250 kg Mærke : Pressel

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.