Bølgepapkasse, genanvendelig, 4 mm, 570 x 380 x 380 mm, brun

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Bølgepapkasse, genanvendelig, 4 mm, 570 x 380 x 380 mm, brun på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-141697
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Bølgepapkasse, genanvendelig, 4 mm, 570 x 380 x 380 mm, brun
ekskl. moms kr. 7,95 ekskl. moms stk
 
Bestil i en mængde af 20
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
 • Product Type (General): Bølgepapkasse
 • Indvendig bredde: 380 mm
 • Produkttype: Kasse af bølgepap
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
 • Denne kasse af bølgepap yder fremragende beskyttelse til flere forskellige typer pakker, der transporteres eller opbevares på lagre, på kontorer eller i private hjem.
 • Denne kasse af bølgepap er fremstillet af genbrugsmaterialer, hvilket gør den miljøvenlig og nem at bortskaffe. Den er fremstillet af bølgepap for at sikre en kraftig, men samtidig let konstruktion. Du kan gemme pladskrævende papirer, små indretningsobjekter, brevpapir eller bøger i disse kasser, som er nemme at stable og transportere.
 • Certificeret efter FEFCO 0201-standarden
 • Fremstillet af genbrugsmateriale
 • Materiale: Pap
 • Tykkelse: 4 mm
 • Farve: Brun
 • Mål: 570 x 380 x 380 mm
Specifikationer
Product Type (General) : Bølgepapkasse Indvendig bredde : 380 mm Produkttype : Kasse af bølgepap Kategori af papir produkter : Forsendelse og emballering - Konvolutter og transportkasser
Recycled : Ja Farve : Brun Rude findes : Nej Materiale : Pap
Tykhed : 4 mm Indvendig dybde : 380 mm Indvendig størrelse : 570 x 380 x 380 mm Materiale tykhed : 4 mm

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.