OK

Safescan RF-100 RFID-badges; 7 cm læseafstand; kreditkortstørrelse

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Safescan RF-100 RFID-badges; 7 cm læseafstand; kreditkortstørrelse på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-120509
Varemærke Safescan
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Safescan RF-100 RFID-badges; 7 cm læseafstand; kreditkortstørrelse
ekskl. moms kr. 599,00 ekskl. moms pk med 25 stk
 
Forventet levering: Bestillingsvare
Kort produktbeskrivelse
  • Mærke: Safescan
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • Hav altid et ekstra sæt RFID-badges ved hånden i tilfælde af en nødsituation eller blot til brug ved nyansættelser
  • Safescan RF-100-badges gemmer adgangsrettigheder for den enkelte medarbejder, hvilket gør det muligt for dem at få adgang til bygninger eller områder, som bestemmes af din Safescan-software til registrering af tid og fremmøde. Hvert kort har standard kreditkortstørrelse, som nemt passer i en pung eller et telefonetui for nem adgang. RFID-kortene kan oprettes helt fra bunden eller overskrives, så de kan gives til nye medarbejdere, og fungerer fejlfrit med alle Safescan RFID-kompatible terminaler. Hvis du opbevarer et ekstra sæt RFID-kort på stedet, kan du undgå, at medarbejdere ikke kan få adgang til bygningen.
  • Sæt med 25 Safescan RFID-badges
  • 7 cm læseafstand
  • Praktisk kreditkortformat
  • Kompatibel med Safescan-terminaler af typen TA-8010, TA-8015, TA-8030, TA-8035, TA-655, TA-810, TA-855, TA-910, TA-920, TA-955 og TA-965
  • Mål: 85 x 54 mm
Specifikationer
Mærke : Safescan

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 13:00, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.