OK

Ble Nature XL 16-30 kg

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Ble Nature XL 16-30 kg på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-110884
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Ble Nature XL 16-30 kg
ekskl. moms kr. 80,95 ekskl. moms pk med 22 stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Easy on the Planet: Yes
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • En alt-i-én-ble med elastisk burrelukning, som kan åbnes, justeres og lukkes igen. Bleens yderside af nonwoven-materiale er åndbart for at reducere risikoen for hudirritation. Sidestykker af elastisk nonwoven-materiale, der sikrer bevægelsesfrihed. Bleens lækagebarrierer reducerer risikoen for sidelækage. Bleen har fugtindikator, der viser, når bleen har nået maks. sugekapacitet.
Specifikationer
Easy on the Planet : Yes

Kunder også på

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.