Spar tid og penge med effektiv mødeplanlægning

Mange virksomheder anvender gamle systemer til at planlægge møder. Det gør processen uoverskuelig og der kan være tendens til at overbooke lokaler eller overse vigtige mødedetaljer. Det kan blive tidskrævende og dyrt i sidste ende, men mødeplanlægning kan heldigvis gøre nemt, så man både sparer tid, penge og dyrebar energi.

Mødet bliver planlagt og mødelokalet booket. Men har du også oplevet at et lokale er blevet dobbelt-booket når din besøgende møder op, hvorefter du skal på jagt efter et nyt lokale? Eller der ikke er pladser nok til dine gæster? Kalenderen kan være svær at overskue når man manuelt skal booke et møde.

Med det rigtige software kan din mødeplanlægning strømlines og gøres utrolig effektiv, så du kan vælge det rigtige lokale til dit mødes behov og undgå de traditionelle fejl. Så sparer du tid og kan nøjes med, at fokusere på at modtage din gæst, frem for at løbe stresset rundt efter et passende lokale.

Gør det nemt at være gæst

Softwaren gør det både nemt for dig som mødebooker og for deltagerne. Du kan booke direkte fra din telefon, tablet eller computer og få hurtigt overblik over alt det vigtige: om din gæst er ledig, tilgængelige lokaler og faciliteter der kommer med lokalerne. Du kan også vælge at få en meddelelse om dine besøgendes ankomst så du kan byde dem velkommen.

For din gæst betyder det, at de undgår at vente længe i receptionen. De har også flere muligheder for at tjekke ind når de ankommer, f.eks. med navn eller QR-kode. Receptionen behøver derfor ikke at være bemandet, når de besøgende nemt og hurtigt selv kan tjekke ind.

Mødeplanlægningssystemet kan naturligvis integreres med andre systemer, så hele processen er overskuelig og nem at navigere. Gæsterne bliver automatisk registeret i realtid, så man kan følge med i hvor mange gæster der er huset og hvilke der ikke mødte op.

Uanset om du kun har en enkelt gæst eller en stor gruppe besøgende kan Pronestor gøre dit arbejds-flow mere effektivt og din mødeplanlægning mere optimal, så du får mere tid og ganske enkelt mere ud af dit kontor.