OK

HP StrømadapterAC Adapter 65 Watt

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af HP StrømadapterAC Adapter 65 Watt på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-151325
Varemærke HP
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
HP StrømadapterAC Adapter 65 Watt
ekskl. moms kr. 445,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Model: AC adapter
  • Højde: 2.8 cm
  • Bredde: 10.6 cm
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • Forsyn din bærbare pc med kontrolleret strømtilføring. HP's nye Smart-vekselstrømsadapter til 65 w, som regulerer strømmen og udligner strømsvingninger, er designet til at reducere kabelbelastning og har en speciel dongle, der kan understøtte aktuelle og tidligere HP-modeller – perfekt til udskiftning af den bærbare pc's strømadapter eller som en tiltrængt reserve.
  • Beskyt og få bedre styr på dine kabler. Det nye højrevinklede (90°) 4,5 mm-stik giver mulighed for adgang på steder med begrænset plads og aflaster ledningen med færre forviklinger.
  • Kontrollér gennemstrømningen, og bevar samtidig optimal ydeevne ved hjælp af smart-pin-teknologi og dermed et minimalt strømforbrug, når den ikke er i brug; således opnås tilmed pålidelig overspændingsbeskyttelse.
  • Undgå flere adaptere – få en særlig dongle, der giver mulighed for nem konvertering fra et 4,5 mm-stik til 7,4 mm, hvilket bruges på nogle tidligere bærbare HP-pc'er.
Specifikationer
Model : AC adapter Højde : 2.8 cm Bredde : 10.6 cm Dybde : 4.7 cm
Vægt : 280 g Vægt ved forsendelse : 0.6 kg Mærke : HP

Tilbehør

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.