OK

Logitech Mus+tastatur MK850

Se pris information, tilbud og brugeranmeldelser af Logitech Mus+tastatur MK850 på Staples.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen, samt fri levering ved køb for over kr. 499,- ekls. Moms.
Varenummer #: WW-157781
Varemærke Logitech
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Logitech Mus+tastatur MK850
ekskl. moms kr. 839,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
 • Scroll wheel: Ja
 • EAN: 5099206066908
 • MPN: 920-008229
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
 • Avanceret trådløs kombination
 • Oplev komfort og produktivitet på et nyt niveau med den effektive MK850 Performance. Du kan arbejde komfortabelt takket være den polstrede håndledsstørre, det kurvede tastatur og den kurvede mus. Du kan skifte mellem skærme på både tastaturet og musen og multitaske helt uden problemer. Tastaturet er udrustet med justerbare ben der kan slås ud, for at opnå den perfekte vinkel til at skrive i. De konkave taster og den ergonomiske form på tastaturet resulterer i en behageli skriveoplevelse med hænderne nærmere en afslappet hvileposition end med et traditionelt tastatur. Du kan skrive på en computer og skifte over til en telefon, tablet eller en anden pc med et enkelt tryk på en knap. Musen kan forbindes med op til tre enheder, så du kan multitaske uden problemer. Musen ligger godt i hånden og den bløde gummioverflade føles behaglig og sikrer et godt greb. Frihjulsfunktionen på scrollhjulet sikrer at du nemt flyver igennem lange dokumenter. Samtidigt bibeholdes den trinvise scrollefunktion til nem trin for trin navigation gennem regneark o.l. Opret trådløs forbindelse til dine enheder med Logitechs USB-modtager, eller etablér en forbindelse via Bluetooth.
 • Trådløs teknologi: Bluetooth/RF
 • Sensortype: Optisk
 • Kompatible med: PC & Mac
 • Antal knapper: 5 stk.
 • Mål (HxBxD): 2,05 x 43 x 21 cm
 • Vægt: 845 g
Specifikationer
Scroll wheel : Ja EAN : 5099206066908 MPN : 920-008229 Farve : Sort
Mærke : Logitech

Tilbehør

Kunder også på

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.