Philips Dampstrygejern GC1029/90

Varenummer #: WW-156241
Varemærke PHILIPS
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse

-21%
Philips Dampstrygejern GC1029/90
Koster kr. 429,00
 kr. 94,00
ekskl. moms kr. 335,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
 • Automatisk stop: Ja
 • Farve: Hvid/grå
 • EAN: 8710103751373
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
 • Hurtig og effektiv strygning
 • Dampstrygejern GC1029/90 Auto Off 2000W. Med dampstrygejernet fra Philips, den tilspidsede form, en utroligt jævn varmefordeling samt en konstant damp, garanterer dette EasySpeed strygejern, at strygningen går let som en leg. Sprayfunktionen sender forstøvet vand ud i tilstrækkeligt omfang til hurtigt at kunne fjerne diverse folder. Den smart afkalkningsfunktion garanterer at strygejernet holdes fri for kalkaflejringer. En keramisk strygesål som modstår ridser, glider let og er nem at holde ren. Med dryp-stop funktionen kan du stryge sarte materialer, uden at der opstår vandskjolder. En konstant damp på op til 25g/min fjerner effektivt genstridige folder i tøjet. Den automatisk sikkerhedsafbryderaktiveres når strygejernet har stået ubrugt i en lodret position i 8 minutter, eller i ca 30 sekunder i en vandret position.
 • Effekt: 2000W
 • Automatisk sikkerhedsafbryder
 • Jævn varmfordeling
 • Dryp-stop
 • Damp: 25g/min
 • Dampskud på op til 100 g
Specifikationer
Automatisk stop : Ja Farve : Hvid/grå EAN : 8710103751373 MPN : GC1029/90
Mærke : Philips

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 14, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.